Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keira

Je to velmi talentovaná a krásná herečka myslím, že něčeho dosáhne a udělá si skvělou kariéru
  • skvělá herečka a užasnej člověk
  • Keira

Já ji dvakrát v lásce nemám...jak začne špulit ty svoje rty tak vypadá jak kačer ale není divu že je má tak nafouklý když si je nechala zvětšit...hm no nic mějte se!
  • Simply the BEST

Keira je prostě nejlepší. Když uvážíme, že každá její role je úplně jiného typu a Keira každou svojí roly zahrála nejlépe jak uměla a zvládla to dokonale. V každém jejím filmu je něco, co mě fascinuje. Mám jí za to moc ráda, že není tuctovou herečkou ...
  • Keira je nejlepší herečka jakou znám!!! Kéž by natočili pokračování filmu Blafuj jako Beckham!
  • Keira je hezká, sympatická a má talent! Působí na mě takovým dojmem, že je naprosto normální, že nemá hvězdné manýry a navíc vážně umí hrát!! Showbyznis má hvězdu, která má šanci v něm zářit ještě dlouho!
  • Je opravdu moc hezká přeju jí všechno nejlepší a nejhezčí zaslouží si to.
  • To:Keira

Keira je krásná,půvabná herečka.Nejhezčí je snad v pirátech.To byl pro mě docela šok,když jsem viděl Keiru v Artušovi za tu bojovnici.Měl jsem jí v paměti jako křehkou dívku Elizabeth z pirátů.Na každej pád jí přeju hodně štěstí a těším se,čím mě zase překvapí:-)
  • Keira je puvabna snad nejhezci herecka na svete. Je to trochu paradox kdyz uvazime ze pochazi ze zeme, kde moc hezkych zen neni:( Ma velke charisma, fantastickou mimiku a prirozeny puvab a krasu...Ed
  • jj nice !
  • keira je super
  • da most beautiful

je nejkrásnější herečka
  • keira is cool

keira je pěkná......holka?? v artušovi jí to moc slušelo:)
  • Keira

Keira Je Skvělá herečka ,která vyniká jak hereckým uměním tak i svou krásou
  • pochvala

KEIRA JE NEJLEPŠÍ HEREČKA NA SVĚTĚ!!!!!!!!!
  • okvcx

Keira je nejkrásnější herečka......
  • Super herečka

Jsem MEW-C4.Keira je skvělá herečka a má fakt dobrý fotky.Hmmm je docela super *3* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit