-
Keira
Je to velmi talentovaná a krásná herečka myslím, že něčeho dosáhne a udělá si skvělou kariéru -
skvělá herečka a užasnej člověk
-
Keira
Já ji dvakrát v lásce nemám...jak začne špulit ty svoje rty tak vypadá jak kačer ale není divu že je má tak nafouklý když si je nechala zvětšit...hm no nic mějte se! -
Simply the BEST
Keira je prostě nejlepší. Když uvážíme, že každá její role je úplně jiného typu a Keira každou svojí roly zahrála nejlépe jak uměla a zvládla to dokonale. V každém jejím filmu je něco, co mě fascinuje. Mám jí za to moc ráda, že není tuctovou herečkou ... -
Keira je nejlepší herečka jakou znám!!! Kéž by natočili pokračování filmu Blafuj jako Beckham!
-
Keira je hezká, sympatická a má talent! Působí na mě takovým dojmem, že je naprosto normální, že nemá hvězdné manýry a navíc vážně umí hrát!! Showbyznis má hvězdu, která má šanci v něm zářit ještě dlouho!
-
Je opravdu moc hezká přeju jí všechno nejlepší a nejhezčí zaslouží si to.
-
To:Keira
Keira je krásná,půvabná herečka.Nejhezčí je snad v pirátech.To byl pro mě docela šok,když jsem viděl Keiru v Artušovi za tu bojovnici.Měl jsem jí v paměti jako křehkou dívku Elizabeth z pirátů.Na každej pád jí přeju hodně štěstí a těším se,čím mě zase překvapí:-) -
Keira je puvabna snad nejhezci herecka na svete. Je to trochu paradox kdyz uvazime ze pochazi ze zeme, kde moc hezkych zen neni:( Ma velke charisma, fantastickou mimiku a prirozeny puvab a krasu...Ed
-
jj nice !
-
keira je super
-
da most beautiful
je nejkrásnější herečka -
keira is cool
keira je pěkná......holka?? v artušovi jí to moc slušelo:) -
Keira
Keira Je Skvělá herečka ,která vyniká jak hereckým uměním tak i svou krásou -
pochvala
KEIRA JE NEJLEPŠÍ HEREČKA NA SVĚTĚ!!!!!!!!! -
okvcx
Keira je nejkrásnější herečka...... -
Super herečka
Jsem MEW-C4.Keira je skvělá herečka a má fakt dobrý fotky.Hmmm je docela super *3* *4* *3*