-
Happy Birthday Kellan
Happy birthday Kellan!!!
Všechno nejlepší k narozeninám Kellane!!!
*14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
.........
Lidičky,kdo jste na Facebooku a máte rádí Kellana přidejte se do skupiny:
We love KELLAN LUTZ!!!:-D
díky:-) -
Je hezkej
Je nádhernej ale musím říct že ve stmívání má divný vlasy... přitom v knize píšou že je má zlatý a kudrnatý a to doopravdy má, tak proč mu dali paruku nevím.. ale Robík je lepší ale já mám všechny Cullenovi děti ráda. I Haleovi teda a vůbec celou tu best upíří rodinku:) *5* *14* -
-
Re: Je hezkej
Mě se ted poslední dobou víc líbí Kellan na něj nikdo nemá *14*
-
-
For you
OOOOOOU, Happy birthday to you:-)...
Kellan je úplně nejvíc borec=D...A k tomu krásný:-)... *14* *3* -
Happy birthday Kellan *3* *3* *3* *3* *3* *14*
-
Kellán :))
Šecko néééj :*** :))
- Happy Birthday !!!! :*** - -
:P
mužete si dat voraz kellan-♥x3**.**!♥♥- je muj:P:) -
-
Re: :P
to ty si dej voraz....Kellan Lutz chodí z AnnaLynne MacCord....takže klídek...
-
-
Nechodil on s Ahley??
Hele lidičky, nevíte někdo jestli chodil s Ashley Greene která hrála ve stmívání Alici?? Mě přijde že je na fotkách hodně s ní, přitom ve stmívání chodil s Rose. Případně pište vzkazy:) -
-
Re: Nechodil on s Ahley??
Ahoj, ne nechodil někde jsem četla že se kamarádili ještě dřív než spolu hráli ve Stmívání a ještě se zná taky dlouho s Jasperem -
Re: Nechodil on s Ahley??
No? to by mě taky zajímalo..a vůbec má nějakou přítelkyňi??
-
-
Dotaz
ahojky lidičky nechcete tad ypsat vic na te diskuzi a pozvat nějaké lidi aby si ho přidali do fanklubu až má co nejvíce fanoušku?? A ještě jeden takovej umíte sem davat fotky?protože mě se tu neukazujou když je tam dám ... -
Tak...
Začala jsem skoukávat všechnu filmografii herců twilight a u Kellana už mám skoro všechno, nevíte někdo jak moc hraje v Rebelce a kde jí stáhnout?? -
-
Re: Tak...
A ktore filmy si prosim ťa nasla v češtine??? -
Re: Tak...
V rebelce hral jejího kamaráda ještě s jedním.Zas tak často tam nebyl,ale určitě to stojí za to *3* -
-
Re: Re: Tak...
Zkus to stáhnout na ulož to
-
-