Přejít na výpis diskuzí

Kevin Chamberlin

OSOBNOST 10.9.2013 
27 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nina ma pravdu ty si myslis ze si naky andel a prectav si kdyby kevin¨)bertram byl cech a cetl si to myslim ze moc prijemne by mu to nebylo *10*
  • Já mám nejradši emu ale bertram není špatnéj je super
    • Cau. Aj ja. Tiez mam najradsej emu a tiez je bertram podla mna v pohode. ☺
  • je opravdu uzasny herec jeho nejlepsi role je bertram
    *1* *2* *15*
  • je normální muž jenom hraje roli
  • Violeta je zla at se první podiva nasebe a pak muze nekoho soudit . a neurazej hvezdy . TO TY JSI NULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA
  • Vi ste všetci veľkí hlupaci
  • Tí si náhodou nehrala V norbitovi raspušu. Pozri sa na seba a potom suď iných ti pipka-modelka
  • Hele ty aničko ty mi nerozhoduješ o životě tak si ty koukni do zrcadla kdo je horší a to si ty!!!!!!!!!!!!!!!!
    Já sem dobrá jako anděl ty si jako démon haaaaaa
    • To sotva jde vidět jak si "hodná". urážíš člověka, kterého ani neznáš, takže drž tu svou chlebárnu *10*
  • A ty Violett buď z ticha.Ani nevíš kde bydlí *16* *16* *16* *16* *16*
  • VIOLETTO si nejvetsi nullla kterou znam ty nejsi demon ale dabel myslis si o sobe buh vi co ale takhle se chova 2 lety dite a to dite si ty namyslena anicka jenom rekla jenom svuj nazor a rekla ho spisovne ti sii tam dala naky blbosti a rikas si andel to nejsi a abys vedela tak ten bertram hral svou roli ale ty neee kdo souhlasi at da like
    • nina: jsi trapná!! Violetta není žádná nula *16* *16*
      V tom seriálu má svoji roli a tu hraje! A skvěle!! NEJHORŠÍ JE TAM LUDMILA A TA JE REÁL SUPER *14* I VIOLETTA ( Martina Stoessel )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit