-
Kevina jsem bezmezně obdibvovala od dětsví, byl to můj idol. Ale dost mě ranilo, když jsem se dozvěděla před nedávnem, že je homosexuál. I tak, mám ho moc ráda, přeji mu hodně štěstí a úspěchů jak v profesním, tak hlavně osovním životě.
-
Si pinda
-
Kevin Sorbo se mi moc líbil v Herkulovi je fakt úžasný herec , obdivuji ho *14* *4*
-
Jo je vážně super,obdivuju ho!
-
dementni herec, "herecke kvality" stoja za HO*NO
-
Re: Kde se můžu koukat
No nevím ale skus si z ulož.to stáhnout si nějaký díly je jich tam doce dost...!
A prosimtě kde si našla tu první sérii...?
Díky za odpověď...! *1* *1* *3* -
Kde se můžu koukat
Ahoj.Nevíte prosím někdo kde bych se mohla koukat na seriál Hercules?Hledala jsem to,ale nenašla.A když našla tak jenom 1.sérii.Nevím, kde to mám hledat.Kdybyste někdo věděl,tak napište,prosím.Chěla bych to vidět.Mám to moc ráda. -
Kde se můžu koukat
Ahoj.Nevíte prosím někdo kde bych se mohla koukat na seriál Hercules?Hledala jsem to,ale nenašla.A když našla tak jenom 1.sérii.Nevím, kde to mám hledat.Kdybyste někdo věděl,tak napište,prosím.Chěla bych to vidět.Mám to moc ráda. -
Kevi Sorbo na Facebooku.
Ahoj, jestli máte zájem o více informací o Kevinu Sorbovi, máte možnost.Navštivte jeho stránku na Facebooku - Kevin Sorbo Official Facebook Page. Sám si vede tuto stránku :-) Je tam hodně fanoušků ale jen hrstka čechů. Prosím podpořte ho jestli jste jeho fanoušci. Díky :-) *3* *3* *3* -
Re: Re: vodka
Tohle je Sparta -
Re: Fanda
Tento príspevok je síce spred 2 rokov, ale ja mám od neho fotku s autogramom, odpoved mi prišla behom 6 týždňov. Adresa je:Andromeda productions LTD, A BLT Company 8651 Eastiake Drive, Burnaby, BC V5A 4T7, ak niekto na toto zareagoval, nech sa mi ozve, prosím -
hercules seriál
víte prosím někdo jestli jsou nějaké díly ze seriálu hercules na netu? moc vám děkuju.. *4* -
Re: Okouzlující muž
Kevin je vazne moc ale moc a hodne sexy!!!! -
kevin shorbo
Mě se nejvíc líbyl ve fylmu Andromeda jakoDylan Hunt. -
Re: vodka
vipada jakoa peka jako j -
Re: vodka
Jo jo Herkules to byl můj nej film mám dodnes kazety s ním i DVD a jak jsi říkal že bys ho chtěl znova vidět tak myslím že hrál ve filmu myslím Sparta ale nevím to jistě už jsem ho viděl je to sranda ale ten název filmu vím tak na 85 procent -
vodka
herkules tam sem ho jenom videl ale uplne nejlepsi fakt na tom serialu sem vyrustal skoda ze to uz nedavaj znovu bych to rad videl *9* -
moc se mi líbí
je fakt moc pěknej škodaže není nikde vidět.moc se mi líbil v Herkulovi *3* *14* *4* -
Herkules
Samozdřejmě jeho nejznámější role vůbec. Málokdo ho nezná. Jako malá jsem velmi ráda koukala na Herkula a pocit, že všechno dopadne dobře mě uklidňoval. Nejvíce se mi však líbili díly, kde si Kevin zahrál s Lucy Lawles alias Xena. Dodnes se ráda podívám na filmy s ním, protože jeho role jsou prostě super. Ještě co jsem chtěla dodat je, že v těch filmech má úžasné tělo! *1* A i když mu je kolik mu je vipadá stále velmi dobře. Přeji mu ještě mnoho skvělých rolí a dlouhý život. *4* -
Kulatiny
Dnes je Kivinu Sorbo už 50 let.Líbil se mi jako Herkules a i v jiných filmech.Přeju mu hodně štěstí-Happy Birthday,Kevin!