-
Ndherny Muz vesmiru
Ahojky jeto nejrasnesi a nezabavnejsi muz sveta
*3* -
-
Re: Ndherny Muz vesmiru
jo kevin mi prijde podobnej zacu efronovi nejdriv sem si myslela ze je to on ale nebyl uplne sem koukala ze to neni zac..... mozna i prijde hezcínez zac:) *3*
-
-
Hezčí!
Když jsme se divala na Já jsem ty a Ty jsi já tak jsem si nejdřív myslela že Kevin je Zac *1* ale nakonec jsem prisla na to ze to neni Zac mno *1* a Kevin je rozhodne hezci nez Zac! *14* -
-
Re: Hezčí!
To si piš, že jo... *4* *14* *1* -
Re: Hezčí!
no to já taky..se dívám na Hause,pak je reklama a říkám..hele ZAC..tak to se budu dívat..teď se koukám a on to Zac neni *9* ale nevadilo...je hezkej ale nemůžu pospudit jestli je Zac hezčí *13*
-
-
kevin
Ahoj, ty DVD fakt nevim, tak pardon. A Kevina jsem viděla jen ve filmu Transamerika- což je fakt zajímavý film a Kevinovi to tam sluší. Takže se už těším až uvidím nějaký další, mile se na něj dívalo. Jo a ty DVD fakt ale fakt nevim *1* . Tak se mějte papa Lil *14* -
Video
Už jste vidělo jeho nové video? Je to video klip s Miley Cyrus. Jmenuje se to: The big bang. Je to super! -
-
Re: Video
Jo je hezký. *1* -
Re: Video
je absolutne dokonalé♥
-
-
=)
Když jsem ho viděla poprvý, tak jsem si ho spletla se Zacem Efronem, kterej je mimochodem taky moc pěknej =)) -
-
Re: =)
On a vypadat jako Zac Efron?To asi těžko.Zac Efron vypadá oproti němu jako hromádka prachu. *16*
-
-
Kevin
Kevin je borec a krasnej. *14* -
já jsem ty a ty jsi já
hele jak se menuje ta písnička jak jim hraje na plese a pak ta jak jede Woody s Hřebcem v autě?myslim jak jedou prvě ve filmu!Díky:) -
krasavec
nejlepší je ve filmu ZOOM to někdy zkoukněte je tam fakt sexy *14* *5* -
dotaz
dobry den,prosim o radu,kde sezenu DVD r kevinem? Tituly -shadowbuilder-smallville-nice the unicorn-air bud-a call to remember.Jsou to jeho prvni filmy.Diky -
Transamerica
Drsný film je tam fakt dobrej akorat se obarvi na blond ...vsem moéc doporucuju...i zoufalka je drsna hraje tam chlapa preoperovaneho na babu... *15* *5*