-
Pmoc :(
PROSÍM O POMOC KIEFER JE FKT BOŽÍ HEREC A JEDEN FILM OD NĚJ MĚ OPRAVDU ZAUJAL JMENUJESE "Oko za oko" ALE NEMŮŽUHO NIKDE STAHNOUT A ANI ZKOUKNOUT PROSÍM PORADTĚ KDE BYCH HO MOHLA STÁHNOU DIŠTAK PIĚTE NA MEIL Karolina.Bdinkovaa@seznam.cz DÍKY *4* -
Re: Zrcadla
shlédla jsem na netu,bomba horor,špíca,chtěla bych ho sehnat.Ivana *14* *14* -
Sháním film
Sháním film,alespoň s titulky,jmenuje se v orig.The Right Temptation.Hraje v něm samozřejmě Kiefer a miluje se v něm se ženou.Tady na jeho stránce jsem ho nenašla.Natočený byl v roce 2000.Našla jsem zmínku na You Tube,jinde ne.Díky *14* *14* *4* -
Zrcadla
Od včerejška běží v kině nový film Zrcadla, Kiefer v hlavní roli, doporučuji, byl jsem na tom v premiérový den *4* Luxusní horor *3* -
Re: Jóóó Kiefer
Vysílá ji rapidshare. -
Co to tady předvádíte ?
Si děláte prdel *10* tenhle web zabalte !!! Kiefer Sutherland nenatočil jen jeden film ... když si někdo klikne na filmografii tak by měl získat přehled o jeho celé tvorbě a ne jen náhled na jeden film. OSOBNOSTI.CZ ? ... fakt jsem zhnusenej !!! *9* pozdravuju webmastera ... *9* -
I love Kiefer
Kiefer je naprosto neeej neeej herec..klásnej a neuvěřitelně sexy..já ho žerůů... *14* -
Kiefer je naprosto nejlepšíííí..je božíí,já ho žerůůů *14*
-
kiefer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je to nejlepší herec na světě a 24 hodin je zase nejlepší seriál -
24-hodin
Ahoj lidi mi nebudete věřit co sem se na foru dozvěděla prý má nova u čvrtou řadu koupenou ale bude jí orý dávat a skončí Big blbec taky se u nemůřete dočkat? -
Jóóó Kiefer
hele nevíte náhodou někdo jestli bude nova vysílat čtvtou řadu 24 hoin -
Chtěl bych vědět jek se jmenuje film ve,kterém hrál Kiefer detektiva,kterého si nejmul dábel.Je to dlouho co jsem to viděl a nemohu si vzpomenout jak se ten film jmenoval.
-
Kiefer je borec
-
Sháním nahrávku posledního dílu třetí řady - wokacova@seznam.cz
-
Kiefer je boží
je prostě nádhernej úžasnrj nejlepší nejhezčí nejchytřekší atd. prostě všechno NEJ jo a abych nezapoměla zdravim všechny fanoušky Kiefera čau čau -
kiefer
Kiefer je naprosto uuužasnej...skvělej herec,a naprosto neodolatelně sexy chlap...jeho výkon ve 24 hodin je velmi vynikajíci....I love Kiefer -
jo ujde
mam ho radši než foo fighters -
Kiefer
FJfe proste úzasnej a nejlepsííííííí! Je moc hezkej a skvelej herec!!!! -
Kiefer Sutherland
Kiefer je prostě suprově sexy -
UDALOSTI
NASLEDUJICI UDALOSTI SE ODEHRAVAJI OD 3 DO 5 RANO JACK BUER JE SUPER VE SERIALU 24 HODIN