-
SCENE FOREVER
Scene hvězda. *5* fakt je moc hezká, sice mám raději Hannu Beth, ale Kiki je taky skvělááá! *3* -
Re: Ehm!!!
Jj, ty její stránky znám..ale já myslela jestli někde v Česku,ale to asi nn..no a muzu se zeptat co to je paypal ? *7* -
Ehm!!!
Tak neasi jiste ze se to da sehnat!!! co takhle kdyby ses koukla na jeji oficialni stranky ne??? KND kouture tam ma ty diamanty ale nic lewnyho ti powim!!!!!! *13* *5* stejnak musis met paypal aby ti to mohla poslat *1* *1* *1* -
PROSIM
Ahojky ...prosim ..neznáte nákou stránku kde prodávaj ten přívešek s tim DIAMANTEM jak má kiki často na krku?pořád ho shánim a nemužu ho nikdy sehnat *9* tak prosim jestli někdo vi at bud odepiše sem nebo na vzkazy kujuuu *3* -
Blonde
Hééy Fakt cool ŠtáájL___Nemá chybuu ta holka prostě !!
Ani sjem nevěděla že jí je teprve 16__Závist!! *7* -
KU.KINKA
http://xchat.centrum.cz/~$11474739~ b37b666e95199466f29596a766245e63/wh oiswho/profile.php?uid=11729812 *13* -
kiki
Kiki --->Nejkrásnějšíí *14* *14* -
:-*MUCQ
16 roků jo?Divný dyt vypadá tak na 18-19 ..nu každopádně je upa šupi *4* *14* *7* -
Re: zmalovaná
poznal -
Pěkná holčina
Tenhle styl nemám rád, ale u týhle holčiny je to fakt super. Moc pěkná holka *14* *14* *14* -
Re: Re: Blbé datum
ne je to dobre uz sem to zjistila ma 16 -
zmalovaná
zajímalo by mě jestli by jí někdo na ulici poznal kdyby nebyla tak zmalovaná -
happy birthday
no vsechno nejlepsi kiki k narozeninam -
Re: HMM
a co si myslis ze si ty -
HMM
jo, tak ty jsi kunda!!! -
...
hej tak tohle je luxus *5* *5* ..nikdy se mi takový styl ani trošku nelíbil...hej jen u kik se mi tenhle styl líbí *1* *1* ..LUXUS *5* *5* !! -
Re: Blbé datum
2.2 1992 -
Re: Blbé datum
19 -
Blbé datum
nemá už Kiki náhodou tak 17 nebo 18? nebo dokonce 19? tohle datum je špatně! *5* -
Kiki
tenhle datum narození je uplně špatně!! ted nedavno měla kiki narozeniny a máto i na stickamu a všichni jí tam blahopřejou ..