-
Jussi
Je to výborný jezdec titul mohl vyhrát v roce 2003,kdy bojoval s Michaelem Schumacherem,nebo 2005 s Fernandem Alonsem měl rychlé auto ale bohužel nespolehlivé Kimi má bratra Ramiho, který jezdí rally ve Finsku a je to dokonce myslím juniorský mistr Finska.Vůbec Finové to je absolutní velmoc rally.Tommi Makinen,Marcus Gronholm,Juha Kankkunen,Ari Vatanen,a další.Ze současných je to Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala.Další špičkové sportovce mají v klas.lyžování sev. kombinace Hannu Maninen =45 vítězství ve svět.poháru to nikdo snad nevyrovná.Janne Ahonen vyhrál 5* turné 4. můstku.Bohužel oba dva letos ukončili kariéru.Rád sleduji jak se daří Finům v různých sportech.Strašně je mi líto co se stalo Jussimi Markkanenovi, že my zemřel 4-letý synek Olli.Snad ta tragická událost přebolí.Jussi drž se jsi určitě výborný hrač i člověk vše nej. v brankářském řemesle iv životě!!! *3* *3* -
-
Re: Jussi
Ty jo, máš můj obdiv. Víš toho opravdu hodně a to se mi líbí.Ráda jsem se dočetla pár novejch věci třeba jako jsem nevěděla, že má Kimi bratra nebo že se Jussimu zabyl syn.koukala jsem na podrobnosti a prý vypadl z okna...je mi ho líto.... *9* *9*
-
-
sami
Bohužel tato sezona se mu nevyvedla.Finové mají skvělé kokejisty SAmi Salo,Niklas Backstrom,Joni Pitkanen,Miko koivu,Olli Jokinen,Mikka Kiprusoff!!! *14* -
-
Re: sami
Sami Salo z Vancouveru je výborný bek s pekelně tvrdou střelou.Také se mi líbí jak hraje Joni Pitkanen ,doufám že oba dva budou mít skvělou sezonu v NHL.Jarkko Ruutu slušný rváč ,ve své kategorii a taky výborný provokatér a hecíř.Snad konečně postoupí do play-oof Olli Jokinen se svým novým týmem z Arizony po odehraných těměř 730 zápasů v NHL by sy to konečně zasloužil.Niklas Backstrom z Wild skvělý golmán !!! *13* *5* *5*
-
-
Kimi
Finové sou sexy, Kimi není vyjímka je hezkej,vypadá inteligentně,má hezký zuby a jezdit umí:) ale je ženatej *13* *9* -
-
Re: Kimi
Kimi je opravdu moc krásnej klučina...ale zadanej *9* *9* škoda... bohužel ta štastná je Jenny Dahelmanová...
-
-
kimí
to já taky. Sem myslela že se zbláznim když massík byl v těch boxech ale ještě horší to potom bylo s Kimim *9* Ale příště to určitě Kimimu vyjde! Já to vim! *1* -
-
Re: kimí
tak snad by jim to už mohlo vyjít...teda doufám...budu držet palce....už se těšim a doufam, že budu mít na co *3* *3* *3* -
-
Re: Re: kimí
to já taky protože to většinou někam narve v posledních kolech DRŽIM PALCE *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9*
-
-
-
kimíík
Tak tenhle závod byl opravdu špatnej....byla jsem uplně zklamaná:-( ...ve Ferrari dávám spíš přednost Kimimu před Massou, ale když jsem viděla Filipeho v těch boxech tak mi ho bylo moc líto:-(a neměla jsem z toho vůbec žádnou škodolibou radost:-(.....ale jak to dal Kimi do tý zabrany to bylo fakt moc...tak málo kol mu zbývalo:-(( -
kimík
škoda, že to v singapuru narval do tý zábrany teď doufám,že to vyjde v další sezóně výjde KIMI DO TOHO *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Kimi je nej!!!
Kimi je uplně nejlepší...je to zlatíčko F1...moc mu fandím...ještě všem ukáže jak je dobrej....KIMI!!!!!!!!!! -
Kimi GO
jasně že jo! je to fakt nej jezdec a všichni ještě budou čučet. *3* Kimi do toho *1* -
Kimi is the best
Dneska jel opravdu fantasticky a doufám, že teďka všem zavřel tlamu a v dalším závodě jim to předvede!!!!!! *1* -
-
Re: Kimi is the best
jo to máš pravdu byl úžasnej škoda že to nedojel ale aspoň budou zticha,dokázal,že je to nej jezdec a že umí jezdit líp než massa i když ten je samozdřejmě taky dobrej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
souhlasim! *1* -
Já mu věřim - ten jim ještě ukáže. Nechápu, proč ho tolik lidí odepisuje.... *8* Kimi umí *1*
-
-
kimi
kimi je nej jezdec formule ale teď se mu moc nedaří *9* *9* *9* držim palce v dalším závodě -
-
Re: kimi
S tou technikou by měli zašít něco dělat.. Todle neni možný, jednou Felipe a pak Kimi... *8* Příští závod MUSÍ vyhrát! -
-
Re: Re: kimi
jo to by měli a ještě ty keci o jeho motivaci ty mě taky žerou *13* *13* *13*
-
-