-
paka
hele ja vubec nechapu co lezete na jeho osobnost kdys se vam neliby a pisete onem takovi veci ste fakt padli na hlavu nekomu s proste liby a nekomu ne ale zato ze je trosku jinej ho nemuzete odsuzovat!!!!!!!!!! -
-
To máš pravdu. Navíc takovejch lidí jako je Kiro začíná přibývat.
-
-
:)
Nechápu.. Když se vám nelíbí, tak sem nepište, jak je hnusnej atd..! ;) Nikdo vás vůbec neprosí o to, aby jste sem psali :) A každýmu může bejt uplně jedno, jestli je BI nebo ne..;)
♥♥ *14* -
;)
Ať se dívám jak chci, to na fotkách je jednoznačně ženského pohlaví. ;) (chybějící ohryzek, ženské boky, lícní kosti, ...) S klukem to nemá nic společného. Ale, když se to někomu líbí, pro mě za mě, ať se líbí. :D -
-
Re: ;)
přesně moje řeč je to holka ! :D *1* *1* -
-
Re: Re: ;)
vítejte v 21. století!!!! xD
-
-
-
Kiro
Happy birthday Kiro..... *14* -
HB
Sice se absolutně nechápu, že se vůbec snižuju k tomu, abych ti sem přála, ale bohužel už je to tak. Přeju ti všechno nejlepší a šťastnej život v Rusku nebo kde to teď vlastně žiješ.... no a tak dál... a sladkej nejseš.. to jen pro informaci :P :D -
What?
Je to kluk nebo holka... Ale v obou případech je to pěkná zrůdička *1* -
-
Když se ti tak hnusí tak proč mu chodíš na profil???? NIkdo tě nenutí!!!
-
-
Kiro-23 =*
Happy B-day,KIRO! =*** *14* -
Kiro
Miluju ho moc moc .. nevíte kdy zase pojede do čr ??? :) *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Kiro
nic ve zlím ale doufám že nikdy :D... nechci se od něj nakazit ... bisexualitou xD *1* -
-
I kdyby byl jinak orientovanej neznamená to, že je nějak nemocnej. Asi taky nejsi žádná hvězda když si myslíš,to co jsi sem napsala.
-
Smrade hnusnej!!! *16* *16* *16*
-
Re: Re: Kiro
máš nějaký problém s jinak orientovanými lidmi?? *13*
-
-
Re: Kiro
jaký zase? *8*
-
-
tessulka
nejvíc nejhezčí a luxusní :D mám ho ráda :D *3* -
-
Re: tessulka
TO je :D *14* *14* *14* *14*
-
-
Kiro
vypadá jak čokl *1* *1* *1* -
-
Buď jsi nikdy neviděla psa nebo člověka. Rozhodně nechápu proč sem teda chodíš. Je to trapný a hnusný. Až budeš chtít zase někoho kritizovat alespoň si vyber vhodný slovo. Moc zajímavá nejseš!!!!!!
-