-
Stránky
www.klaradolezalova.ic.cz -
Dobrý večer Klárko,
moc se mi líbíte a obdivuji vás.
Chtěla bych vás poprosit o informaci, jakou barvu na vlasech teď aktuálně máte? Je nádherná, nevtíravá prostě úžasná. Jestli mi můžete prozradit značku a hlavně odstín ? Děkuji předem.
Vaše divačka Zdena -
Při ZPRÁVÁCH NA TEBE *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *11* *11* *11*
-
Všechno nejlepší k narozeninám!
-
Ahoj Králinko-na zprávy se dívám jedině kvůli Tobě,kdyby byl mladší,hmed bych tě pozval na večeři.Mam Tě rád a fandím Ti. Čao ať se daří.Budu se dípat na primu,i na Voříška.
-
Ahoj Klárko jsi moc hezká a krásná chtěl bych tě líbat dávat ti pusinky a mít s tebou dítě chci s tebou být celou noc mohla by jsi být u mě v postýlce v noci by jsi si mohla na mě lehnout a líbat mě ja bych se zbudil a líbal bych ti prsa tak mi tady napiš tvoje číslo a domluvíme se ty moje prdelko *14*
-
-
Pal do pič* s tým sexem.
-
tohle muze napsat jedinne uboz .k a prim ...v ne normalni chlap.
-
-
*16* *16* *16* *12* *12* *12* *6* *6* *6* *6* *11* *11*
-
nabídka pro Kláru
Kláro mám novou kolekci pro tento rok a ráda bych vám nabídla nějaké oblečení pro moderování , společenské akce i pro civilní nošení.Jestli budete mít zájem tak se ozvěte. Hana Zelenková, módní návrhářka.www.h-atelier.cz -
MIA
TAKÉ MÁME MIU , ALE JE TO JAPAN CHIN. JÉ KRÁSNÁ. -
Klára Kuklová
Milá Kláro!Vaší známe Kláře Kuklové se starám o vlasy.Je objednaná tento pátek v deset,musim ji přsunout na jiný termín a tudíž Vás,prosím,zda byste mi na můj email poslala na ni kontakt.Ztratila jsem telefon a boh
užel i čísla..Zkouším různé cesty jak se k němu dopátrat,tak snad se jedna podaří.Děkuji Vám.Sedláková Lucie