-
Vítězka
Ahoj Klárko.Včera jsem nevycházel z údivu.Nejlepší zpěvačka a vypadne.Osvaldová si nevidí na špičku nosu,ztratila soudnost.Asi ti závidí hlas,mládí a krásu.Nenech se otrávit,celá rodina ti fandíme.Hlasování asi ovlivńují holky,které se spíš zblázní do kluka jako svého idola,než do holky,která skutečně něco umí. -
ach jo...
ach jo, to me mrzi, ze klara vypadla... byla supr! http://o3.volny.cz/special/~volny/IDC/43361/ -
Nejlepší hlas.
Asi ti bylo do breku,ale nic si z toho nedělej. Budeš mít alespoň víc času na studium.Máš velmi kvalitní a příjemný hlas, který nezapadne v davu.(Ten Gáby je nepříjemný a tuctový.)Máš na to, abys byla vynikající zpěvačka,ale hlavně nepodlehni hvězdným manýrům. -
zprávička
klarko ti to uhčitě vyhraješ vubec nespíváš falešně jak to říka porota poslala jsem ti 200 hlasů ahoj drž se ... pá pá pá pá -
dopis
Ahoj Kláro,jseš nejlepší na světě!!!! A ty to dokážeš Kláro a to myslím smrtelně vážně!!!!Budu ti posílat hlasy!!!!Napiš mi na Anna.Zimolova@seznam.cz Anna Zimolová -
Klárko držím ti palečky i když vypadneš budeš moje jednička pořád
-
jsi supr
Klaruš,jsi prostě nejlepší a porota se může jít vycpat,vůbec nerozuměj tomu co ti říkaj,takže se na ně vy......Papa...a koukej jim to natřít!!!!!!!!!! -
suprstar
ahoj Kláro moc ti fandím a myslím že nespíváš nejlíp ale ani nejhůř a taky si myslím že skončíš 3 prosím odepiš na můj mail -
Achooj držím ti moc palečků, jak já tak i taťka!!!Všem to tam pořádně nandej!!a ukaž jin kdo na to má!!!páčko kamila(od leoše)
-
Je to fajn
Je to fajn tě poslouchat i když už dávno nejsem tvoje věková hranice. Vloni jsem fandil Veronice. Bohužel. Letos doufám, že to dopadne tobě. Zajímal by mě váš duet se sestrou.