-
ještě ,že jsem ho nezažil
*16* *10* *9* *13* *9* -
-
Re: ještě ,že jsem ho nezažil
máš pravdu
*9*
-
-
Nepříjde mi jako příjemný člověk
Gotwald se mi zdá jako VLASTIZRÁDCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ten mezi čechy nikdy nezapadne!!!!!! !!!!!!!!!!!! *13* -
-
Re: Nepříjde mi jako příjemný člověk
gottwald? Vlasuzrádce? Tím je spíč molada Horákoová a dnes Topolánek a ostatní kriplové ve vládě. Ten kdo to tady napsal je čurák vymrdanej.
-
-
Byl Přijemný
Abyl vůbec Klement Gottwald příjemný člověk nebo byl jako Stalin.Pořád takový nervní. *3* -
-
Re: Byl Přijemný
Byl to normální ochlasta -
-
Právě jsem přečetl všechny názory vás všech.Musím říct že jsem z vás zklamán. Gottwald pro nás chtěl něco udělat. Chtěl bych vás vidět za dobu komunistů jak by jste vy vládli.
-
-
-
Svině
Tento chlápek byl největší svině,která se kdy procházela po Vladislavském sále.Nechápu jak ho někteří chytráci mohou považovat za správného chlapíka!!!
*13* -
Udělal dobře
Gottwald byl vlastně pro všechny prospěšný.Za komunismu nebylo takové politické dusno(zdražování,Zelenka,Škrlov á,Kulínský,chobotnice,rozhodová ní o osudu koruny nahrazením Eura atd)a už vůbec ne násilí(facka Macka atd).No prominu-li ty procesy,nemám co bych "Klémovi" vytknul -
svině
byl to obyčejný vrah a zasranej komouš! -
idioti
čest a uznání?!to snad nemůže napsat normální člověk o takové zrůdě!!!!!ste fakt idioti... -
-
Re: idioti
prase komunistické!!!! ty kurvo komančovské.. *16* byla to ta největší kurva!!!! -
Re: idioti
Nápodobně
-
-
Gottwald? No skvělý člověk. Co jsem se bavil s pamětníky, nedají na něj dopustit.
No přečtěte si první parl. projev, stále aktuální -
TAK takto pisou ti velci pravdolaskari zivotopisy svych nepratel ???!!!Opravdu,v CEM se lisi tato "demokracie" od minule ery?????? *7* *7* *9* HLAVNE, ze nejsou jako ONI,!!!!
-
zlatá slova:
madla-
to JUDr Karel Vlk
Myslíte střelbu bratrů Mašínových?