Přejít na výpis diskuzí

Kristen Bell

OSOBNOST 31.12.2006 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kopačky

Už jste viděli tuto komedii?Prý je docela dobrá.Já ji zatím neviděl.Co na ní říkáte?Líbí se vám?
  • zuzanka12

..

GoOd hErEčKa ...... mIlUJůŮ VeRoNiCu MaRs:O)
  • bu_ffys

filmík!!:-)

Ahojky.. Slyšela sem že se má točit film Veronica Mars.. *1* tak právě nwm co je na tom pravdy.. *9* nevíte o tom někdo něco víc? *7*
  • Heroes

ahojky, tak zítra budou v americe odvysílány další dva díly ze seriálu heroes a v tom druhém by se měla objevit Kristen *1*
  • rendolfek

nEJLEPŠÍ SERIAL NA SVĚTĚ

Ahojda nikdy jsem neviděla lepší serial než je Veronika Mars. Nemáta někdo všechny tři řady na dvd???? *3*
  • Krásné narozeniny

Dnes slaví Kristen Bell narozeniny.Je jí právě 28 let.Jako Veronica Mars nebyla vůbec špatná.Připadá mi docela fine.Přeju jí vše nejlepší a hodně štěstí.
  • kitiska

Lavuju Marsku

Nej serial kterej sem kdy videla.A taky Logen Echolls.Lavuju vas! *14* *14*
  • Jsi fanda Kristen ??

Jestli fandíš Kristen a Veronice Mars, tak určo pro ně hlásni zde:
    http://simonita.blog.cz/0806/ gg-versus-vm
    je to sůpácká stránka, na kterou jsem právě narazil..=))
  • nej..

Wow mmn nemálo dokonalá slečna moc pěkná....veronicu mars upa zbožnuju...oou jé já bych chtěla aby jim to s logenem vydrželo!!!!moc pěkný paár jsou *14* *9*
  • Kristenn Bell

já ten seriál úpe miluju....milujuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • há jí žeru

Strašně se mi líbi je prostě božíííí!!!!
    Každej den se na ni koukám!!!
    Ach Ach veronica Mars je prostě nejlepší!!!!Nejradši bych jí chtěla vidět osobně!!!!Jako veronica mars jí to sluší ale sluší jí to i bez toho že jí furt vidim na plagátech a v televizi a a a a na internetu je prostě nej nej enj nejlepší!!! *14* *8* chtěla bych aby mi napsala aspoň e-mail!!
  • dodatek

Verča je fakt best a taky je fakt moc krásna *14* Dívám se na ni každej den *4*
  • ...

je perfektní... :o) *4*
  • veronica mars

ahojky...neznáte prosím nějaký stránky, kde se dá tenhle serial stahnout??? diky *4* *14* *14*
  • Prosba a žádost

ahojky jestli někdo e-mail na Kristen tak mi napište na www.kristen-bell.blog.cz *1* *3*
  • VM

na mym blogu je bleskovka tak se jukněte!!! www.elquitoinferno.blog.cz *3* *3* *3* *3*
  • Veronica

Veronica je skvela taky si myslite ze je sexy???? *14*
  • Něco o veronice

Je to ten nej...... seriál a viděla sem všechny díly
  • Kristen

Ja ji zbožnuju *14*
  • veronica mars

mno ve veronica mars je super hlozně mě ten seriál baví sem uplně do něj zažraná...a jonson dohring je skvělej hlavně postava logan echolls *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit