-
Kristínka je pekná baba, ale speváčka nič moc a nemá talent
-
Otrasná speváčka
-
Kristina je nejen muj miláček ale miláček většiny čr.A kdo píše že neumí zpívat tak je pako ale chápu že její texty plné romantiky a lasky nejsou něčí šálek čaje,ale to je problém vkusu.Ja jako zpěváka nepovažuji Ritmuse ale je to taky jenom nazor !!!
-
-
Haha tak vetšina čr no to je kravina když 34 procent obyvatel ji zná jen z rádia nevý jek se jmenuje a z toho10 procent neví kdo to je
-
-
Kristínka je kočka a páči sa mi, ale ako speváčku ju nemusím
-
Kdo dělal ten životopis? - to je vychloubání a né životopis - jestli je to celý seznam jejich úspěchů, tak to je víc než bída !!! životopis má popisovat její život včetně neúspěchů a pádů !!!
Kdybych já spočítal svoje úspěchy, tak by si lidé mysleli , že jsem sestoupil z Nebe. Ale když k nim přidám i neúspěchy tak mě označí za šílence, blázna , a hříšníka... - je to tak ! -
Otrasná speváčka, toto čo nás postihlo je katastrofa
-
-
zmlkni Lukyne!!!!! nikdo není zvědavý na tvoje hate komenty !!!! *16* *16*
-
drž hubu chod počuvat svoje gayovské pesničky imbecile
-
-
Hrozna a otrasna spevacka je Kristina Pelakova tecka
-
-
Kdo může napsat takový nesmysl!!!Kristýna je úžasná sympatická zpěvačka!!!
-
-
-
-
Otrasna spevacka, toto, co nas postihlo je katastrofa. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Diwa Swina to nás postihlo a nie Kristína s čistým hlasom a čistou dušou čo nás od Diwej Swini uchráni.
-
-
Inak túto spevácku Kristínu nemusím, páci sa mi od nej iba jedna pesnicka Horehronie
-
Mě sa moc moc moc moc moc
-
Dobry den,vy jste tak krasna zena,ze jse dotyka hvezd,zboznuji vase pisne,jsou plne dynamiky a melodicnosti,a jsou velmi procitene,jste pro mne nr.1,a moc vas miluji.Tak krasnou zenu jsem ještě nevidel.Vas velky ctitel HONZA