Přejít na výpis diskuzí

Kristina Pimenova

OSOBNOST 23.10.2014 
193 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele dalibore nemas tech holek moc 🐷 a nechte ji bejt ona si chce taky uzit zivota.
  • kristino at ti to de a hodne stesti 🙂 🙂 🙂
  • Kika je moooc hezká.Všichni jí jen závidíte..
    Neříkám že neznám nikoho hezčího ale je moc hezká,hubená... 😎 😎 😎 😎 😎 😉
  • si najkrajšie dievča na svete ale nie iba srandujem 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
  • Ahoj kristi mám te rad vic jak ten eduard protoze ti ne kazde video nebo obrazek davam like 😘
    • jaj
  • Je to veľmi pekné dievča.
  • jo a ještě něco sem vam chtěla řict vi ji pisete hnusně bez uražky ale jak by vam bylo kdyby vi ste byli ji v kristine a jak by vam bylo kdyby ste si to četli hhmmm 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿
    • Co jse to děje se všemy ???? neboco za 1. Jeto Mále Dítě a Ruské proty nechapavé"!!!! ještě jednou Ruské Dítě "!!!!!! Jeto Rusačká Neumí číst česky to by vám snád mohlo dojít ! Ona ani nikdo jiny Tu Nechodí žadny zpěvák "!!!!!! ty osobností tu jsou aby když se někomu líby aby se o něm něco dozvědělí ! ne proto aby četli pomluví........a kdyby ste bily chitří ták si to přečtete že tu
      nejsou vi to víte ale chcete věřít lží"!!! no ták se mý táhle kristina neliby aco jáko ??? hmmmm.....????? chceš vědět ják by bylo mě ? nevšímala bych si toho
      proč si mám všímat IDIOTU?????( NECHÁPU ) 🙄
  • hele vi vsichni nechte ji na pokoji jo je mala ale chce si uživat jako modelka tak at si uživa
    • Já jsem taky modelka a vede se mi taky dobře,uuivam si to ale myslím si ze je toho na ni moc....
  • Všichni co tu píšou že na ní nic nevidí že proboha je modelka v 10 atd.... twl je to hezka holčička a kdyby nechtěla být modelkou ani by dotoho nešla takže ona si to tak vybrala.... každý tu na ní nadává a závidí ji ale nedokáže to přiznat.... já ji taky závidím a nekecam tu o ní nějaké nesmysly
  • Ahojky...holky ktera chce se mnou chodit??? A nebo snad chces i ty Kristinko?? Coo?? Ktera vy by se sikla?? Potrebuju holku , chybi mi holky a tal zadam tady 😃 ozvete se prosim
    • *10* 😡
    • No to žes byl v superstar tak to neznamená že seš nejvetší oblíbenec
      • Zlato je to fejkk..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit