-
Na samom dele ya lyublyu tebya *4* *4*
-
Podľa mňa jej sláva stúpla do hlavy.
-
-
A podle mně tobě zase závist vždyť ji ani neznáš jestli bys takto odsuzovala všechny modelky všechny by byly namyslene asi víc než ty
-
-
Mne ja tak ľúto že niektorý ľudia sú taký tupí.
Len poviem svoj názor a podľa teba jej už závidím. -
Každý normálny človek povie že nieje najkrajšia na svete. A naviac ja nikoho neodsudzujem ale ak na nej nevidíš že sa omnoho zmenila od kedy je modelka.
-
-
-
Ji je ted 10
-
všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí i hodně lásky
-
Podľa mňa je naozaj pekná veľmi CUTE.
A má pekné oči také modré…
A keď som sa o nej prvý krát dozvedela tak má dostalo že slávna ruská modelka sa volá ako ja.
Ale zase krása nieje všetko a zaujímalo by ma aká je vnútri-či je milá a že či nieje trochu namyslená.
A zase by má zaujímalo ako vyzerá v skutočnosti a nie na fotkách kde ju aj tak upravia a vyretušujú.
A ešte na koniec by má zaujimalo ako vyzerá bez make up.
Ale ináč ju mám rada -
-
Asi tak ... Ta holka je pekna ale bez make up je to obycejna holka a nikdo by ji nepoznal.
namalovat se umi kazdy....Podle me je to totalne uchylny kdyz se 10-12 (nevim kolik ji je)zmaluje.....
-
-
Jo.Kdo všechno píše že je hnusná tak jen závidí.Je nejkrásnější na světě.
-
-
Ani nie je vydela si aj iné dievčatá???na svete sú j iné dievčatá a od nej krajšie *16* *16* *16* *16*
-
-
Ahoj:) prosím vám mooc! Nekritizijte malou Kristi! Vždyť si nezaslouží aby jí někdo koho ani nezná nadaval jako tady vy! Ona za to nemůže! Její matka je , teda byla taky ruská modelka a chce z ní mít ťip ťop princeznu , ale malá Kristina asi nechce se pořád fotit atd.. ;) komu by se chtělo , když je někfo takhle malinkej špunt! Možná se někomu její vzhled nelíbí , ale někomu zase jo =} tak tady prosím(tem co se nelibi) nehejtujte! Ona si to mezaslouží!! P.s. jak jsme přišla na to že se necjce fotit atd.??? Bylo to na netu , i rusky takže fakt asi nechce ;) jo a všem krásné svátky a luxusní vánoce :*
-
Je to moc hezká holčička *14* a vůbec nevypadá jako ty zmalovaný a přeplácaný pětiletý holky *12*
-
je to moc sladká holčička je krásná a má hezkou postavu zatím nejkrásnější a nejroztomilejší jakou jsem kdy viděla moc překrásná a možná i chytrá *3* *4* *3* *4* *3* *4*
-
no nic moc *2*
-
-
*12* *12* *12*
-