Přejít na výpis diskuzí

Kristina Pimenova

OSOBNOST 23.10.2014 
193 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mate pravdu ma male oci
    • No a
    • Je krásná , ale nejde říct kdoje nejkrásnější. *3* Nato žeje malá je hodně dobrá. *4*
  • Vôbec nie je najkrajšia práve naopak. Dievčatá sme videli aj krajšie. A má malé oči.
  • SHI1
    Jak se dá přidať osobnost?? Mně tam pořád ukazuje, chyba číslo 500 *16* Co to prosím znamená??
  • Je moc krásná.
  • Fajn já nejsem Kristina pimenova jenom jsem vás zkoušela a je moc krásná a sorry že jsem se za ní vydavala
    • Tak v poho♥.. A jak to že už píšeš česky?? What to nechápu:)
      • Neres jsem česká ale babi mám ve slovensku
  • dělaj si ze mě srandu ?!? já jí nemůžu dát nelíbí ?!!jenom líbí? a nejhezčí fakt neni :'D
    • NikolyKushe
      No a? :) nemusíš hned psát , že je Rusko fuj. Česko taky není nejdokonalejší. *3*
  • Myslím si ze je pekná ale určite nie najkrajšia osobne videla som aj krajšie dievčatá ale to je len moj názor
  • Nikdo nemůže říct že je nejkrásnější na světě. To by musel vidět všechny holky na celé planetě.Ale je to jen MŮJ názor myslíte si co chcete.Např.:Elizabeth Heily je hezčí než ona. P.S.:Mám vás ráda!
    • Millvina
      Páni Elizabeth je jí hodně podobná
  • Myslím si,že na světě jsou i hezčí,no je krásná to uznáván ale není nejhezčí na světě.Kristina je chudák.Od 3 let jí fotí a oblékají.Ale VŠICHNI se zamyslete .Až bude dospělá bude litovat, ztratila jednu věc,která se už nikdy nevrátí dětství.Už ho nikdy nepřežije a to kvůli tomu že si její mamka myslí že je nejkrásnější děvče na světě.
  • Aj nejsom vobec hezka už ma to nebavi to focenie a oblekani do peknych odevu nejsou nejkrasneisi na svete
    • Ahoj...ty nejsi Kristina Pimenova:)ha a mám tě...Kristina Pimenova žije v Rusku jr to malá ruská modelka a jako fakt určitě umí slo ensky nedělej se..:D Jdi trapná koza když se za ni vydáváš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší