-
kdo to je???
kdo to jako má bejt???:-o a proč tu je napsáno jenom Kristýna a ne i její příjmení? *9* -
-
Re: kdo to je???
Zpěvačka vystupovala pod pseudonymem Kristýna. Zpívala před několika lety.Pseudonym nebo zkratka svého jména,snažila se ochránit,když už použila část svého jména. *3* -
-
Re: Re: kdo to je???
Jedna zpěvačka jménem Kristýna Vlasáková, která místo pokračování ve zpěvu, šla raději studovat konzervatoř Jaroslava Ježka...což udělala asi chybu, páč teď po ní neštěkne ani pes a nikdo už neví co s ní je, jinak to byla skvělá zpěvačka... -
-
Re: Re: Re: kdo to je???
Ano je to možná ono.Podle mne se už vrátila do normálního života a ne být uštvávána lidmi jako jiní zpěváci.Nevím zda-li udělala dobře nebo ne.Když jsem ji viděl naposled připadala mi spokojená.Rozhodně,ale na ni nemůžu zapomenout i po těch rocích a po náhodě v Praze, kdy jsem měl možnost ji i přijít navštívit. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo to je???
Jo, jinak, nejsi náhodou na fejsu???? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo to je???
Na facebooku už je asi celej svět,takže i já se tam objevuji.Kristýnu jsem tam fakt tedy nenašel.Bůhví jestli má čas i na svý přátele.Většinou škola a práce zabere veškerý život člověka. *9* Kéž bych ji moh znovu vidět.Být s ní:-( Je to dlouho už *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: kdo to je???
Je to škoda, že už nezpívá, páč jsem ji fakt měla hodně ráda a vlastně stále ráda poslouchám její obě vydaná CD, které jsem si stáhla do mp3... *3*
-
-
-
-
-
kdo neví o koho jde...
http://www.youtube.com/watch?v=o5i6 UdhUdns -
-
Re: kdo neví o koho jde...
Docela by me zajimalo co dela ted :) Na jejich pisnickach sem prozil pubertu a nedavno sem to vyhrabal a pustil znova :)
-