-
Podivné individum
Za prvé by mne zajímala orientace této osoby,není mi dle zjevu jasné zda má blíž kmuži,nebo ženě.Pokud se týče osobních vlastností,dělá na mne dojem osoby poctivé a užitečné práce se štítící,hledající spíš možnost spřádat nějaké intriky,které vynesou hodně peněz.Morální zásady nic moc.Na vysokoškolsky vzdělanou by mohla vědět,že životopis má obsahovat víc než datum narození a funkce,ale také z jakého prostředí a poměrůpochází. *8* *16* -
-
Re: Podivné individum
Mily pane,
asi vam nic nerika vyraz ,,profesionalni zivotopis,,..tak to je to,co napsala slecna Koci.Vy pisete o totalitnim zivotopise,ktery jsme potupne vyplnovali v dobach komunismu.....tak to uz snad mame za s sebou...............
-
-
Nenechte se odradit, Kristýno
Úroveň urážlivých příspěvků svědčí o nízké úrovni rádoby diskutujících. Myslím, že si paní Kočí zaslouží uznání a podporu za odvahu, kterou našla, aby poukázala na tu zákulisní mafii. A to že je mladá? O to větší má můj obdiv. -
-
Re: Nenechte se odradit, Kristýno
ještě pořád si myslíte o této "hrdince" totéž co před týdnem?
-
-
Zpráva
Náno blbá, ty už di taky do prd........., tele bl..bý, jako kdy ti rostou zuby.......ty chceš o něčem rozhodovat? Vždyť je to směšný. -
funkcionařka
Silne mi pripominate madam Kabrhelovou z dob minulych ... Ab.
viz : http://cs.wikipedia.org/wiki/Marie_Kabrhelov%C3%A1 -
Funkcionářka
Dnes sleduji Tv /Prima/.P.Kočí je velmi suverénní,přesvědčena o neomylnosti VV/tedy i své/.Asi má vysoké příjmy,že tak zasvěceně radí,co my,OBYČEJNÍ lidé,máme dělat,aby nás nemusely příští generace VYDRŽOVAT.Doporučovala bych jí:alespoň 1 rok práce /ne funkcionaření/ u zaměstnavatele,za plat 13.000Kč hrubého /a to je hodně/.Z toho si platit vše sama,koupit si byt,stravu,a HLAVNĚ ŠeTŘENÍ NA SVŮJ DŮCHOD!!.také by mohla přispívat rodičům na důchod,přispívat na charitu,ev.splácet vé studium *15* -
Nejste muž?
Dobrý den, zajímalo by mě, zda je Kristýna Kočí žena? Vypadá jako muž, který si hraje na ženu.. -
-
stroj na slova
Kočí je mistr slov!!! A z jejího pohledu je patrné, že po sexu předhodí svého partnera dravé zvěři!!!!
-