-
pravá Kristýnka tu nepíše
tak určitě nic z toho nepsala pravá Kristýnka a každý kdo jí zná ví,že nemá ráda,když jí nikdo říká kiki,tak by se tak nepodepisovala *1* -
Kiki a dc
Ahoj já tady moc nejsem a tet na tejtěch osobnostech si dejte diamond cats a dejte diskuse a já z holkama si s vámi rádi popovádáme vaše kiki a DC *3* *3* -
Pro Kristýnku,čeká se na odpověď
Pamatuješ si na mě?Nekolikrát jsem ti napsala na mail....a tys mi neodpověděla.... to bylo poté co se skupina 5angels ocitla v nové sestavě...budu ráda když mi zase napíšeš...můj email znáš...děkuju a ahoj *1* -
kik
hlasy kočkám dáme nebojse a ted ke Kikinušce je to nejlepší kočka doslova mám tě moooooc ráda *3* *3* *3* -
DEJTE HLAS DC!
http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels JE TAM ANKETA 5ANGELS VS.DIAMOND CATS!A 5ANGELS ZA CHVÍLI PŘEDBĚHNOU DC!!DÁVEJTE HLASY KOČIČKÁM!!! -
kiki jsi nej
kikinko ty jsi proste nejlepsi uplne te zeru... *3* *3* *3* ...dc je ta nrj skupina co znam...daleko to urcite dotahnete moc vam fandim... *4* *4* *4* -
Pro KikinQú =)
KristýnQo já tě proste žeru,miluju a wšechno dokopy .. Když si byla we 5angels fandila jsem jenom tobě .. jsi úžasnááá *3* ... teď když už ste Diamond Cats tak wám fandím wšem .. Wy ste daleko dotáhnete, protože jste supr .. *3* .. Mnohem lepší než angels *14* ... =) i když jsem ze Slowenska tak doufam, že se jednou potkáme =) ... Milujii Tě *14* -
Re: :-*
aho já vím jakej má nicola profil na lide.cz je to Nicola.mertlova a mam taky profil na niki je to Niki.schneidrova -
otázka=)
ahoj chtěla sem se tě zeptat proč si zkončila v 5angels...myslim si že už to nemá cenu když je to narosto vyměněný...že to není tý nikče blbý zůstat tam sama a prostě vás jakoby vymazat...nebo se ještě výdáte? -
kristý já si přeju
kristýnko ja si preju aby vym to slo v diamondcats a ve skole a vsude jinde mam te mooocinky rada a doufám ze se nekdy potkáme s láskou *14* *14* tvá PeTuLíÍíÍ *15* -
Re: jaka skupina
jo,už tu jsou i na hudebních skupinách,ty Diamond cats *3* -
:-*
Ahoj Kiki máš profil na lidech jestli jo tak jak se tam jmnuješ?!A máš icq?Jestli máš pošleš mi prosím tvoje číslo?!Jsem tvoje velká faninka! *14* -
Re: Re: laska
*1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahooj
ahoj kik kdyby ti to nevadilo tak mi dej tvůj skype nebo icq ale stačilo by i tvoje číslo na mobil moje je 722433596 *14* -
Re: jste skvely
AHOOOOOOOOOOOOOOOJ *14* *4* -
jste skvely
ahoj jsem terka je mi 10 let strasne vam fandim já taky tancuju minulej rok jsem tancovala břišní tance a tet tancuju něco jako vy *4* a taky zpívám ale urcite neumim zpivat jako vy *3* nemas icg na hodne veci se te chci zeptat jste nejlepsi chtela bych se s tebou sejit ale to asi nepujde ja totiz bydlim vplzni *4* vy se menujete takhle ze nikola (TY KRISTÝNKA)niki tynka diana *4* 5angels *4* drzim vam palce dotahneteto dal verim tomu ahoj a mej se hezky prosim odepis -
jaka skupina
kristynko,pry jste s niki a tynkou zalozili novou skupinu diamonds cat.je to pravda?a mate nejaky stranky? -
Re: jsi pořád nejlepší
Jé to já bych si taky přála tě potkat :-* -
Re: Re: krystinko:-(
fakt vymenili dianku!!!!! *9* *9* *9* *9* -
Re: krystinko:-(
jen nika tam zustala??? odepis fakt prosim *9* *9* *9*