-
Omg
Omg, je to taková čůůůza!! Co si o sobě myslí? Že nám sebere Pieho a celý SP?? A to se z ní máme jako podělat?? Fakt ta chce jenom prachy, slávu a sebrat nám Pieho a aby z něho byl budhista, o nic jinýho jí nejde. A ty trapný fotky z jejich dovolený, ona to klukům úplně skazila! Jak tam furt lezla po Bouvovi! Blee! Oni si to chtěli užít a né furt poslouchat upištěnou Lachelle: "Pieee, pojď si hrát!" a Pie tohle a Pie tamto, fakt děs. A navíc ji vzal i do Česka, už do Prahy v životě nepojedu když vim, že tam byla i vona a furt buzerovala Pierra. Chudáci Simple Plan ty sou z ní určitě na prášky, je mi Pierre upřímně lííto!! *9* *9* *16* *8* -
i hate Lachelle
Já si myslim že je to jenom obyč. barbína, která využívá Bouva jenom k slávě a k pěnězum, protože před tim než se snim zasnoubila o ní nikdy nikdo neslyšel. Lituju Pierra že takovou čůzu někdy potkal, je to fakt chudinka *9* .Přeju lachelle aby se udusila šampaňskym a kaviárem a bouv jí potom zakopal i s deliah na zahradě pod lípou, ovšem chudáci psi, že?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Lach <3
diky bohu ne! -
Re: haha
Jo já bych ho taky brala on je tak sladkej *14* *14* *14* -
haha
ona ma stastie ze chodi s pierrom...amt takeho sexy priatela *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Lach <3
Ne ty snad jo? *7* -
Re: Re: Re: Lach <3
pises....ale znas ji osobne?!?!? *7* -
Re: Re: Lach <3
Já si s ní píšu přes MySpace a je docela super víš! -
HEY!
Co na ní Pierre vidí?! *9* na to mi odpovězte,ona ani není celebrita,JE SLAVNÁ DÍKY PIERROVI *10* Pierre jednou bude MŮJ *15* chachaa *15* *14* *14* jinák SIMPLE PLAN FOREVER -
Re: Re:já
přesně tak *10* *9* *16* -
Re: Lach <3
ty tu nadheru znas ze o ni pises ze je super?!? *7* -
Re:já
a nema snad pravdu? *1* -
Re: nevim
JJ moje reč!!! *15* *15* *1* -
nevim
ona je naka osobnost?!? nemam ji rada -
Re: Re: Re: Re: Re: Fůůj!!
a smím se zeptat co se vám na ní líbí?? *4* *7* -
Re: Re: Lach <3
Jo přesně on je božíííííííí *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Fůůj!!
teda a ne pro antifandy -
Re: Re: Re: Fůůj!!
Jenže když se ti lach nelíbí tak nevím co jem lezeš ten profil jsem založila pro fandy a antifandy jasný!!! *10* *8* -
Re: Lach <3
ja ne...měl bejt můj *4* -
Re: Re: Fůůj!!
Hele názor tady může vyjádřit každej.....tedy i já!!! *3*