-
Napište mu na stránky
Ano, máte pravdu, že sem Láďa moc často nechodí,ale pochvaly se k němu dostanou. Pokud ho chcete samy kontaktovat napište mu na jeho stránky www.ladondrej.cz on vám odpoví pokud bude moct, snaží se jak může. mějte se lidi. *3* -
anonym
na vás včechny asi tak čeká!! -
Re: ládˇo
Michaela Doubravová -
Re: Pro všechny
nasla sem tady emil na jeho segru je k.barbie@email.cz :-) myslim jestli ti to pomuze *1* -
Re: Re: kontakt
fakt????????????? *14* *14* *14* *14* -
Re: kontakt
já mám jeho majl ale jeto mail jeho sestky ale už je to jeho mail tady ho máš na k.barbie@email.cz -
kontakt
čuski *14* Jestli si to čte někdo,kdo má na něj jaký koliv kontakt,tak plosím pisněte *14* *14* *14* Lawuju ho.... *14* -
láádííík =*
Ládíkuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!seš borec!! *14* my tě žerem !!! *14* *15* NEJWÍÍÍÍC až budeš v ordinaci tak nám zamáwej!!!:D -
Ládínek
Ahoj,plosííííííííííííí ím pěkně o kontakt nebo e-mail na Ládíčka-díííííík budu vám všem vděčná pa pa pa -
LÁSKO
Ahojík lidičky.Zbožnuju Ladislava Ondřeje,je to můj miláček a je prostě sladkej.Nikdo my to ale nechce věřit.Pa miláčku-čekám na tebe *14* *14*
jsem *16* (nažhavená) *5* (čertice) -
Re: Pro všechny
ahojky nemá teda někdo ten kontakt na Ládu jestli jj tak napište na E-mail delfinek778@seznam.cz jakýkoliv kontakt předem děkuju :-* *14* -
Pro všechny
Ahoj Všichni. *4* Nemáte někdo na Láďu kontákt? *3* Jestli ano, napište mi ho plosím jsem. Díky Míša *14* -
j
ahoj tady má někdo icq zaca prosím napište mi ho na email mooc děkuju PROSÍÍÍÍÍÍÍM ! ! kacka.bo@seznam.cz *1* -
sem starsi!!!
sem starsi!!!!!!!!!!!!!! hula hula hup *15* *15* *15* *15* *15* -
Nejlepšíí
On je nejhezčíí nejlepšíí žerůů hoo *14* -
borec
tak tenhle kluk je mrte orec myslim ze docela dobre hraje fakt... ses dobrej... ale pochybuju ze sem chodis aby sis to precet *1* -
Čau
Hraješ dobře,ale fakt tě nemiluju *1* ..jsi jen dobej herec to jako fakt jo..ale hele fakt ti ted bude 18?Já wim blbá otázka když to je tady napísaný ale že vypadáš na mˇin...třeba na 15 sme se shodly s kámoškama neber to tak je to good..čus ¨měj se...P.S.:Ježiši holky vy ste tak blbý jo?Si myslíte,že sem napíše Icqo jo? Tak trocha demence toto...jako mě stačí těch 50 lidí co mám v Icqu že jo *3* A určitě byste s nim chtěli chodit jenom proto že je slavnej...většinu kluků to štve...Pp -
ládˇo
prosim tě jak se menuje ta holka co hraje Katku v urdinaci ahoj miluji tě Hanča *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: i love
já ho miluju ze všech nelvíc *14* *14* -
Re: :)
miluji ho *14* *14*