-
LÁSKO
Ahojík lidičky.Zbožnuju Ladislava Ondřeje,je to můj miláček a je prostě sladkej.Nikdo my to ale nechce věřit.Pa miláčku-čekám na tebe *14* *14*
jsem *16* (nažhavená) *5* (čertice) -
Ládínek
Ahoj,plosííííííííííííí ím pěkně o kontakt nebo e-mail na Ládíčka-díííííík budu vám všem vděčná pa pa pa -
kontakt
čuski *14* Jestli si to čte někdo,kdo má na něj jaký koliv kontakt,tak plosím pisněte *14* *14* *14* Lawuju ho.... *14* -
-
Re: kontakt
já mám jeho majl ale jeto mail jeho sestky ale už je to jeho mail tady ho máš na k.barbie@email.cz -
-
Re: Re: kontakt
fakt????????????? *14* *14* *14* *14*
-
-
-
anonym
na vás včechny asi tak čeká!! -
Napište mu na stránky
Ano, máte pravdu, že sem Láďa moc často nechodí,ale pochvaly se k němu dostanou. Pokud ho chcete samy kontaktovat napište mu na jeho stránky www.ladondrej.cz on vám odpoví pokud bude moct, snaží se jak může. mějte se lidi. *3* -
-
Re: Napište mu na stránky
sem se překlikl, ty stránky sou www.ladondrej.estranky.cz
-
-
Přáníčko
Ahoj Ladiku přeju ti všechno NEJ...NEJ...k narozeninám at se ti daří v hereckým i osobním životě.P.S.V ordinaci jsi moooc super líbí se mi ty tvoje hlášky a jak skvěle hraješ se svým seriálovým otcem Petr je taky skvělý jste super dvojka. *14* *14* *14* -
happy birthaday
Dělate si sravdu že našemu Jakubovi je už 18....ja bych řekla tk 16 :D....ale jinak happy birthaday *8* *14* -
L.O happy birthday
Važeny a myli Ladiku ,jmene všech tvych fanoušku tobě osobně přeji.. všechno nejlepši at jsi zdravy hodně holek dost dalšich hereckych přiležitosti. LuDĚK -
sladoun
zerůů ho ...je tak sladkej *3* -
serial nej
VE ČTVRTEK Zase exeloval v Ordinaci nej lepši mlady Actor který ma talent jak na pohib i na herectví. Nej nej z panem Zavřelem.