-
Re: NIc moc
Njn tak nějak to je. Ale já sem si teda sehnala obě alba, když sem slyšela Love me or hate me v domnění, že se ponesou ve stejnym duchu a jako moc ne teda. Ale tak sou docela i dobrý -
NIc moc
nevím jak vy ale charisma moc nemá a její vzhled není nejlepší.kdyz se kouknete na fotky netvari se vsude normalne a na jedne fotce ji prifoukly prsa...jeji pisnicky nejsou spatny ale prijde mi ze v nich neco chybi...jen to chce prijit na to co...ale rozhodne jsou lepsi zpevaci ale ani nepatri k tem nejhorsim nekam to dotahne ale ne moc daleko...tipla bych ze zkonci na drogach ,protoze kdyz utekla ze skoly a vykopli ji ze zamestnani tak to nebude zrovna nejnormalnejsi clovek...nemyslim tim ale ze neni normalni ale ze nepatri mezi vzornacky a az bude az moc slavna tak to nebude zvladat a zkonci na tech drogach...ale samozdrejme se to nemusi stat.podle me to nebude super budoucnost...ale co o tom ja vim ...kazdej ma svuj nazor a toto je ten muj.kazdy si muze myslet opak .
zaver je takovej:zpiva dobre ale nevypada uplne super nepatri mezi nejlepsi ale ani nejhorsi. -
Lady Supa
Fakt supa holčina a upa nej zpěvačka!!! mká super styl!!!! přiˇˇdte omrknout český officiální blog!! www.ladysovereign.blog.cz
*5* -
LaDy Sovereign
tahle týpanka je prostě mega mega mega moooc zralá...RESPECT girlzzz!! *5* -
hey laaska
hey lady is my lowe...heh...miluju jii...a ma supaaa videoklipy:-Dlavluju ji kundicu jednu *3* *4* *14* -
hmm Good
Je fakt super ale písničky znám jen 2 a viděl jsem její videoklip. *4* -
Ahoj
JO LADY TAK JE SUPER A MA GOOD PISNICKY!!!!! *3* -
Ahoj
JO LADY TAK JE SUPER A MA GOOD PISNICKY>>>>> *3*