-
lauri
LAURI je nejkrásnější týpek na tomhle světě a The Rasmus nejlepší skupina 😍 😍
jste skvělí klucííí 😍 -
Re: Lauri
Syn se mu opravdu narodil a to v dubnu.. Jinak nevim, kde bys chtěla stáhnout CD Black Roses, když má vyjít až v září.. 🙄 Stáhnout se dá zatim jen singl Living in a world without you a Ten black roses (live). 😁 -
Lauri
ahojky lidičky mno jako někde jsem se dočetla, že se měl Laurimu narodit údajně syn? 🙄 Nevíte někdo o tom něco? Jo a taky jsem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte, kde je možný stáhnout nový CD Black Roses? Kují moc -
Re: Re: Lauríííííííííí...........
Mno to teda nevim 🙄 🙄 🙄 -
Re:
Grrrrrrrrrrrr...závidím ti...a docela dost 👿 👿 👿 👿 👿 -
jméno
Nevíte nekdo jak se to jeho jméno vlastně vyslovuje,je to docela divný a skoro každej si zláme jazyk -
Šťastné a veselé
Nó, takže tady máme Vánoce. Tak šťastné a veselé a hodně osobních i pracovních úspěchů v roce 2008. Holt, kdybych uměla odbře anglicky, tak jim to písnu na myspace, ale páč to je můj problém, tak to hážu semka. A doufám, že pop vydání nového CD udělají pořádnou šňůru a přijedou i do ČR. Páč se na ně strašně těším 😁 😍 -
TRPASLÍK
JE TO TRPASLÍK 😁 -
Re: Lauríííííííííí...........
Ville Valo je lepší a hezčí a víc sexy -
Re: Lauríííííííííí...........
naprosto s tebou souhlasím je to ten nejhezčí chlap i zpěvák 😍 -
Re: Lauri
really 🙄 😎 -
Shadows
The Rasmus jsou nejlepší skupina a Lauri je ten nejlepší človíček na tomhle světě. 😉 😎 -
Lauríííííííííí...........
Lauri je ta nejpřitažlivější osoba na tomhle světě.....je SEXY!!! A MOOOC!! 😍 -
Hello fans! I'll come to Prague on 14 th December.Please yoz will come!!!! Moi your Lauri
-
On je prostě skvělej.....A vypadá strašně nevinně.... 🙂 😎
-
Lauri
Lauri je upa super... Je to ten nejlepsi, nejkrasnejsi, nejuzasnejsi (proste nej) borec... Mam vsechna jejich CD a klipy.. Ted budu mit i Live Letters... tak muzu poslat pres ICQ: 230 - 555 - 635 😍 😍 -
Laurinek
Lauri 😍 seš nejlepší!! 🙂 -
Lauri
Lauriho zbožňuju. Hlavně jeho písničky a super chraptivej hlas. 🙂 😍 😍 😎 -
miláčci
Rasmíci jsou úžasný a nejlepší a Lauri je nejúžasnější 🙂 😍 -
jsem blazen do lauriho.....kdyz ho budu mit brzo doma...ziviho......uz brzo k nam prijede.....(Pauli Esko.....je muuuuuuuj neeeej Bratranec......Moc si nerozumime...ale domluvime se......)TO JE KOTEL....CO???????!!!!!!!!!!!!! 😎 😎 😍