-
Lea
Lea nemá diskusi? Tak to musim okamžitě napravit.
Hlásek jako andílek a v Glee předvedla herecký talent. Rachel Berry je nezapomenutelná, těším se na její další role. Strašně sympatická dívčina. -
-
Re: Lea
to jo ona je fakt super a ma fakt hezkej hlas a jeji postava Rachel Berry je užasná i když je nekdy dost otravna a uminěná ,ale to je na tom supr je to zajímavá role *1* *1* -
-
Souhlasím s váma *3* A co myslíte, kdo se k ní víc hodí, Finn nebo Jesse? Já osobně mám nejradši pár Rachel a Jesse. Když byli spolu byli tak...rozkošní. *4* Škoda že jim to nevydrželo *9* Alespoň jsou kamarádi v reálu :)
-
-
RAchel a Finn
-
-
-
-
Dianna Agron je hezčí.
-
Všechno nejlepší :-)
-
Happy birthday :) *3*
-
WTF! jak se vam ta osoba muze libit? Vyhledejte si Diannu Agron. Ta je mnohem lepsi! *8*
-
Happy birthday Lea
-
Happy Birthday Lea!!! <333 Enjoy your day! <3 :-) Stay strong, love ya! <3 <3 Přeji Lee Michele vse nejlepší k jejim dnešním 27. narozeninám, hlavně hodně štěstí, zdravi a sily, kterou teď potrebuje asi nejvíc :-/.. Ani to nejde slovy popsat jaka je to tragedie co se Corymu stalo..:-( Glee je skvělé, moc dílů jsem neviděla, ale nejaké jo a Cory s Leou jsou tam spolu úžasní <3 nebo zbožňuju film Monte Carlo, kde Cory hraje, ale teď mi bude smutno až ho uvidím..:-( :-( Coryho smrt jsem hodně obrecela a nemuzu se s tím smířit jak se něco takovýho tak úžasnýmu, veselymu a napohled šťastnýmu cloveku mohlo stát :-( rozhodne bych to do nej neřekla, jak by mohl bejt závislej na alkoholu a drogách :-( Je tragické když kvůli nejakejm pitomejm zk**venejm drogám a alkoholu uhasne takhle mladý život :"-( :-( Cory a Lea byli krásný pár a vypadali spolu tak zamilovaně a šťastně a proste úžasný pár <3 :-(. R.I.P. Cory! <333 :-( I love you so much!!! :'-( <33 Přeju Lee, rodině Coryho, jeho kolegům, blízkým a příbuzným uprimnou soustrast! :( <3 Nedokážu si vůbec představit, jak strašně se musí cítit a jak těžké to musí být pro Leu a jeho rodinu a další co Coryho znali osobně. :-( Škoda ze s nim Lea nebo někdo z rodiny nebyl když byl sám v hotelu a v době smrti, pry si pry s nějakýma lidma dal kombinaci alkoholu a myslímze heroinu a pak zemrel :-(( achjo, možna na tom nesou vinu ty lidi s kterými si to dal!!! :-( sakra, jestli jo tak je nenávidím, nemusel třeba vůbec zemřít, vždyť byl i na léčeni :-(((((
-
Všechno nejlepší k 25.! *3*
-
Ehm....já tady nic nerozjíždím a když už jsme u těch názorů tak mě laskavě nepruď za můj názor. Dík *3*
-
Jakože jo. Hlas má silný, ale nevím proč je modelka. Vdyť není vůbec hezká.!!!!!!