-
Lee
Fakt nááádhernej chlap!!!! Spíš nejkrásnější chlap na světě *14* *14* !!!!!!!!!!!! Prostě božíí *14* *14* *14* !!!!!!!!!! *14* *14* *1* -
Leelee
Ahojky, navšťivte prosím adresu www.leelee.blog.cz, je to nová stránka a myslím, že i docela podařená *3* *7* *14* *1* -
cauko!ja teraz pocuvam leeho cd a neviem sa od neho otrhnut..je super a mne vobec nie je luto ze sa blue rozpadli lebo som vedela ze lee ma vlastne cd...bola som nadcena...pa,pa *14*
-
-
lee lee
lee je strašne dobry spevak ale je aj moc moc pekny *14* *14* *14* *14* *14* ...tebe raz stretnut tak by som bola v siedmon nebi heh *8* *8* *8*
si najkrajši chalan akeho poznam
pa pa *14* *14*
-
-
Ashlee
Ahoj,je vám taky líto,že se skupina Blue rozpadla?Jestli jo tak mi napište *8* *16* *16* -
Navstivte stranku o Leem!!!!slovenska-www.weluvleeryan.euweb.cz !!!!
-
Lee...
Lee je nejlepšííííííí!!!! *14* Úplné zlatííííško *3* *15* Má nádhernej hlas *14* a náááádherně vypadá *4* CDčko mám objednaný, ale nemohla jsem ho nikde sehnat!!! *8* *7* *10* *16* *9* Četli jste někdo tuhle recenzi?? *10* http://musicserver.cz/clanek.php?id=15120 *13* je to dost hnusný *5* No nic ještě uvidí!! Lee jim to nandá! -
Lee -je nejlepší je to miláček
Lee je nejlepší je to miláček má krásnej hlas a je nej ze skupiny a písničky jsou taky úžasný ale lepší by bylo kdyby byly rychlejší ale jinak super ale nechápu proč my jseme tak blbej stát a u nás maj jeho cd až teď rokk po jeho vydání ale on vám ještě všem ukáže:))))))))))) *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
celkom pekný chlap, s pekným hlasom *14*