Přejít na výpis diskuzí

Lee Ryan

OSOBNOST 31.12.2006 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pisnička blue-a chi mi dice

uplně krasna italska pisnička skupiny blue ....ve které zpívá lee ...o tom že by lhal kdyby řikal ,že mu nevadi že odcházi a je s jinným.... *14* *3*
  • Lee je k pomilování !!!*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Frankie

Taky vám přijde, že je dost podobnej Frankovi Lampardovi?
  • SOUTĚŽ!!!

http://shy-monca-zohova.blog.cz/090 7/soutez-o-singlove-cd-blue
  • LEE LEE LEE moj najoblubenejsi spevak .jeho pesnicky priam milujem . nie su velmi melodicka a take tie bum bum bum . ale su narocne pre spev a on to velmi dobre zvlada . vysky su pre neho hracka zvlada to bez zmenu hlasu . intonacie su dobre . a o tom ze fizickydobre vyzera neni treba ani pisat. uz spievaju zase spolu , teda blue aj ked jeho solo pesnicky sa my viac pacia ako blue .dufam ze sa este vrati k solo kariere a napise este vela novych pesniciek .
  • I love Lee Ryan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Má tak úúžasnej hlas *14* náádherně vypadá co by si můj milášek mohl víc přát!!!!!!Je to úplní anděl *4* *14* !!!!!!!!!!!S hrooooozněěě roztomilím kukučem!!!!!!! *14* Miláček,miláček,miláček,miláček,miláček, miláček......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vše nej!!!

Happy Birthday, Lee!
  • celkom pekný chlap, s pekným hlasom *14*
  • Lee -je nejlepší je to miláček

Lee je nejlepší je to miláček má krásnej hlas a je nej ze skupiny a písničky jsou taky úžasný ale lepší by bylo kdyby byly rychlejší ale jinak super ale nechápu proč my jseme tak blbej stát a u nás maj jeho cd až teď rokk po jeho vydání ale on vám ještě všem ukáže:))))))))))) *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • Lee...

Lee je nejlepšííííííí!!!! *14* Úplné zlatííííško *3* *15* Má nádhernej hlas *14* a náááádherně vypadá *4* CDčko mám objednaný, ale nemohla jsem ho nikde sehnat!!! *8* *7* *10* *16* *9* Četli jste někdo tuhle recenzi?? *10* http://musicserver.cz/clanek.php?id=15120 *13* je to dost hnusný *5* No nic ještě uvidí!! Lee jim to nandá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit