-
hezká
Lejlo jsi velmi hezká proč se zahazuješ s tím škaredým dědkem Kocábem?PROCITNI!!! -
Proti ŽO
Lejla se mi líbí proto, že bojuje proti ženské obřízce, která je opravdu strašná. Všechny dívky i ženy, které to musely podstoupit lituju a jsem šťastná, že žiji v Evropě s normálními rodiči! -
Vzkaz pro Lejlu
Si správná holka, nenech se zvyklat! -
-
Re: Vzkaz pro Lejlu
Když už, tak zviklat....díky *1* ! -
Re: Vzkaz pro Lejlu
Mno, mě teda moc sympatická není. Vlastně vůbec. Ale nebudu se snižovat k tobu, abych jí tady nadávala! *13* *3* -
-
Re: Re: Vzkaz pro Lejlu
Vážená,jedna dívka v Africe potřebuje pomoc a já nevím jak to udělat. Prosím ozvěte se.
-
-
-
hanba politikům
Hanba našim politikům za takovouto "odbornici".Jak mi byl pan Kocáb sympatický, tak si svůj image pokazil výběrem poradkyně.Je to ostuda její, že takovou práci přijala.Rozumí tomu jako koza petrželi..měla by se stydět. Když na to nemám hotové vysokoškolské vzdělání s praxí, tak se do toho ne..Ale to pochopí jen soudný člověk. -
-
Re: hanba politikům
Pan Kocáb mi sympatický není, nevim, proč se matlá do politiky, vepřín v Letech ať klidně přestěhuje - ale za svoje peníze. Zase chce bejt za každou cenu zajímavej, nejdřív vlajka EU na Hradě, to se nepovedlo, tak si pro změnu hraje na lidumila - asi mu došly prachy a SZ už taky neví, čím na sebe upozornit.
Jinak nechápu, proč Lejla strká hlavu do takovýhle oprátky. Je to průhlednej tah ze strany Kocába - lacinej trik zaštítit se mulatkou. Lejla to akorát zbytečně odnese. Jinak - na naše spoluobčany není třeba vysoká škola s praxí, ale přesně to, co dělá chomutovská radnice. Ať se tam pan Kocáb odstěhuje i s rodinou a může pak kázat svoje moudra. *16* -
-
Re: Re: hanba politikům
Plně souhlasím. DS na ně.
-
-
-
Vypadá nechutně
hrozná -
lejla
je sympaticka *3* *3* *3* *3* -
princezna
Princezna z pohádek z říše 1000 a jedné noci. *5* -
mazec
Podle mě užasna,talentovana a přenádherná bytost.Rád bych ji viděl osobně,protože takových neni moc,jsi jedinečná,originální. -
-
Re: mazec
Originalni? Kazdy clovek je original. Typove je v CR exoticka, ale v jinych zemich jsou takovych holek miliony. Osobne se mi jevi jako ambiciozni behna, ktera se venuje take dobrocinnosti (to druhe je chvalyhodne).
-
-
lidičky
ahoj jak se máte *16* -
Trochu moc velká
Na moji výšku