-
wow
wow...tak to jsem fakt nevedela,ze lenka chodi s tomasem...ae slusi jim to spolu!!!....jsou klasnej par tak jen tak dal a at jim to co nejdyl vydrzi:) ... *3* *14* *4* -
Fanda
Ahojky mmmmm7772,
Lenka je fakt skvělá, viď. nemáš nějaké její fotky, nebo nějaké dodatky k životopisu???
*3* -
-
Re: Fanda
je skvělá hlavně v ordě *3*
-
-
/
prosím vás Lenka Zahradnická vážně chodí s tomášem klusem???? *14* -
-
Re: /
Jj, přesně tak, chodí s Tomášem Klusem.... *3*
-
-
přání
Milá Lenko
Zprvu role zdravotní sestřičky v seriálu
" Ordinace v růžové zahradě" moc Ti sluší.Dnes máš narozeniny takže
všechno nejlepší hlavně přání dobrému
zdraví,štěstí a hodně zdaru i
v dalších letech. *4* *4* *4* *4* -
Lenka Zahradnická na Fénix rádiu
Příjemný den Všem diskutujícím:-) Lenka Zahradnická byla hostem Fénix rádia www.fenixradio.net 28.11.2010 od 16-19:00 celý záznam , video a také několik fotek naleznete na www.fenixradio.net -
Sexy, uhrančivě krásná, ale zároveň milá herečka. Ve filmu mokré tričko působila i ve scéně s odhalenými ňadry oproti ostatním dívkám cudně.:-)
-
super herečka *15*
-
Fotičky
Pokud někdo máte fotičky Lenky z Ordinace pošlete mi je na email díky moc -
-
Re: Fotičky
Příjemný den Lukáši, Lenka byla hostem Fénix rádia a tedy stačí juknout na www.fenixradio.net a snad tam něco naleznete:-)
-
-
jooooo
pane boze j lenka chodi s tomasem ale myslim si ze lenka ma na lepsiho tomas takovej nechutnej sampon chudak lenka fakt ma na lepsiho ale uvidite jedni povzbuzujici zprava ze se beztak za chvilu rozejdou k vuli nake modelce!!! -
-
TOMAS JE ten nejlepsi zpevak jaky ho znam je krasnej,srandovni a hlavne neni to zadnej namachrovanej frajirek.proste na rovinu rene co si mysli.dukaz jsou jeho pisnicky vzdicky mi zvednou naladu.
-
Re: jooooo
Kdybys jen trochu znala Tomáše, nikdy bys něco tak hloupého nenapsala.Je to velmi inteligetní,talentovaný a charismatický písničkář, který si svým vystupováním získal spoustu příznivců.Poslechni si jeho písně, podívej se na jeho www.stránky, přečti blog a pak teprve sudˇ. -
-
Re: Re: jooooo
Lulo, Luca má pravdu, ani nevíš, kolika fanynkám by Tom udělal radost, kdyby byl volný.Ale pokud jsou s Lenkou v pohodě, přejeme jim to.
-
-
-
Prosim vás, je pravda, že Lenka chodila s Vojtou Dykem???? *5*
-
-
Ano, i s Tomášem Klusem
-
Je
-