-
wow
Nejvíc sexy hlas co znám. *8* -
Lenny v Brně
Děcka včera fakt nejvíc paráda. Byl skvělej, úžasná show. Prosím nasktrkejte sem fotky z Brna kdo tam byl, aj videa. Díky :) *14* -
-
Re: Lenny v Brně
JJ bylo to spickove az na to pocasi *3* -
Re: Lenny v Brně
Já se taky přimlouvám - prosím taky všechny, kdo v Brně něco pořídily, podělte se! Byl to úplně super!!!! I přes to počasí, fakt úžasnej koncert.
-
-
Lístek na Lennyho
Ahoj, mám 1 lístek na Lennyho v pátek do Brna. Na stání, prodám za 500. Nechce ho někdo?? Pošlu na dobírku co nejdříve! Volejte 728 322 564 -
lenny v brně
v pátek jedu do Brna na koncert lennyho, nevíte někdo, jak dlouho to bude cca trvat? a jak moc dopředu by se mělo dojet? začíná to v 19:00 h, díky všem *4* -
Lenny o5 zde!!!
Lenny by měl přijet 19.6.2009 na velodrom do Brna!!!
*14* -
-
Re: Lenny o5 zde!!!
opravdu přijede a já tam jedu *14*
-
-
nejvíc nej
Ahoj všem, taky jsem zažila Lennyho live... Byl vážně nejvíc nejlepší *14* Je geniální! Nádherně zpívá, vypadá super božsky,krásně hraje.. nevíte někdo kde sehnat cokoli kde je jeho foto? triko, atd..díkes...snad k nám zas přijede *14* je prostě božíííí nejvíc nej..taky ho miluju *14* -
-
Re: nejvíc nej
ahojky, mám prosbu, jak dlouho prosím tě koncert v Praze trval? já jedu teď v pátek do Brna..jak dlouho dopředu je dobrý dojet? dík moc za info! *4* ahoj K.
-
-
Praha
Ahojky všichni, taky jsem byla na koncertě lennyho v praze abylo to naprosto úžasný. Teď se stále snažím poslat mu vzkaz,ale pořád mi to nejde, chtěla jsem se zaregistrovat na myspace.com a nic. Nemáte někdo radu? Prosím *3* *7* -
Praha
Byla jsem v Praze na koncerte, bylo to SUPER, stáli jsme uplně vepředu. Byl to fakt mazec. Nemáte někdo video z tohoto koncertu? Pošlete to kdyžtak na youtube.
Diky. -
Praha
23.6.2008 Praha - mazec!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Praha
na tam to bylo úpe úžasný co všechno tam předváděl a že se ani nebál jít mezi to publikum mno souhlasim byl to mazec *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Praha
sem tam byla taky a jak šel do publika tak sem si na něj sáhla *14* bylo to fakt skvělý a úžasně zpíval a hrál *1* je to king *4*
-
-
-
1x listek na lennyho -SPĚCHÁ!
Ahoj, mam jeden listek na lennyho kravitze, jedna se o komfortní sedadla (sektor 101). Pokud by mel nekdo zajem tak se ozvete na mail nebo na mobil 723970152. Cena je normalne 1 690Kč, ale muzem se dohodnout. *3*