Přejít na výpis diskuzí

Lenny Kravitz

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenny je nej.....miluju ho.....ale toma taky...
  • Sexy

Dávám všem tady za pravdu, je neskutečně charizmatickej! Dostává mě jeho úsměv a ty RTY! Videoklip Again je super i I Belong To You.
  • kdyby se se mnou chtel vyspat neváhala bych ani vteřinu *14* a vy? *14*
    • Re:

Už si chystám konečník.
  • je to prostě nejúžasnější člověk na světě a jeho songy jsou skvělý *14*
  • Jéé..

Ach joo..takovej sexy chlap to je... *14* já sem z něho upe vedle jako XDD A to moc nemusím jeho hudbu, zajímá mě jen on:) Jak to vůbec vypadá s jeho rodinným stavem? Manželka? Sám? nemám přehled:)
    • Re: Jéé..

Lenny je od 93 rozvedený s Lisou Bonet, s níž má 20ti letou dceru Zoe (krásnou), toho času rozvedený, nezavadný, četla jsem na jeho ofickách, že neměl tři léta ženu...je neskutečně krásný po duši i po těle! Jedu 23. 6. do Phy, a mocinky se těším! jud
  • LENNY!!!!!! *14* Je to Bůh!! *4* *16*
  • Je to skvělý chlap,který hýří svobodu a ještě k tomu má krásný hlas!! *3*
  • nejen že užasně zpívá,je uplně krásnej chlap!mam všechny cd!sou skvělí,a videoklipy taky!miluju ho! *14*
    • Re:

Ahojky, Pokud méte všechny cd a dvd tak ráda bych doplnila svou sbírku. Chybí mi Circus, Are you Gonna My Way, Mama said a Let Love Rule. S Dvd nemam nic jem co jsem stáhla na BearShare. Dost omezený výběr. Snad se přijede podívat opět do Čech, bylo by to super, Je to super Šílenec. Čauky *3*
  • LENNYHO MILUJU!FAKT MATROŠ! *3* *14*
  • muj milacek Lenny

Od ty doby ,kdyz jsem doma nemela ,co poslouchat,vyhrabala jsem odnekud jeho CD Greatest hits,jsem do nej blazen..posloucham ho furt..navic je fakt sexy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit