Přejít na výpis diskuzí

Leo Howard

OSOBNOST 29.5.2012 
292 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hello leo. complety blow your mind and relatioship of olivia you very very very very very very very very very mach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i vish. so then when he write. bye
  • mě se taky leo líbí ale jestli si myslíte že si tohle čte a jěště k tomu v češtině tak jste fakt natvrdlí a když už to chcete psát anglicky tak si ty slova najděte ve slovníku a jak už jsem tady četla nějakej komentář tak neví že existujete!!!!! proberte se
  • vzkaz pro sisi10 ahoj sisi jmenuji se laura a vim ze leo s oliviji chodi a ji je 15
  • vzkaz pro Elišku Dušakovov hele eliško sice nevim kto vlastne si ale te prosim pŕestan urazet ostatni lebo nejseš sama kot ma lea howarda rad tak se tady netvaŕ jako kralovna a dej šanci i ostatnim.
    • Dej si pohov pindo
  • hi leo my names laura and please write.i can not stop thinking about you because the masses krastny smile and the relaitionship of thosevery olivijou. i visit my idol and especially bojovich arts this is true of the black masses pasok ???? then write to laura.richterova@tlas.sk
  • Hi leo My name is Laura and i think that in the series looks amazing. Ido not know how someone like you can learn as long scenario. And this is true of you and olivia holt walk together??? when then write to Laura.richterova @tlak.sk
  • osnapitzleo drž hubu stařeno a vyliž si ji sama a miluje mně *16* *14*
  • jste kravi
  • Sttašne se mi líbíš.
  • gepardice
    Leo mi ůůplně pomotal hlavu..... Žeru ho ..
    Némůžu přestat myslet na jeho usměv.. Je krásný................... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • to myslíš vážne ??????????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit