Přejít na výpis diskuzí

Leo Howard

OSOBNOST 29.5.2012 
292 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12345678910 je hlupi *1*
  • violetta je lepsi serial ako nakopni to a Violetta je lepsia ako on *14* *10* *16*
  • fuj fuj ale je dobri herec *16* *11*
  • je děsně sexy. Moc ho miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je to blbec de*** a ko*t
  • Všem se nemusí líbit tak jim za to nenadávete někteří nejsou stejní jako vy. Mě se třeba nelíbí, někomu třeba taky ne ale, některím ano ale, není důvod jim za to nadávat.
  • Veseleho valentina ti prajem Leo Howard. Mam ta rada
  • Souhlasim s tebou hodí se k Olivii
  • Violetta9
    ještě není dospělí a už je tak slavný
  • Ja som nevedela že si jeho fanenka.
  • Pači sa mi ako robiš karate kcela bi som sa to naučit. Pači sa mi nakopni to. A Jeck sa hodi k Oliviji (Kim)
  • I know Leo since kindergarten is a super guy and something gave me his first kiss. *15* *15* *15* *14* *14* *14* *1* *1* *1* P.S. He saved me when I was bullied big boys. *5* *5* *14* *14* *15* *15* *1* *1*
  • CO TAKHLE SKLAPNOUT tak nechod do cirkusu když se bpjič blbiho klauna
  • Holky mate pravdu všichni ty vztahy odvodi z osobnodti,cz ale tadu taky neni vsechno pravda :-( ;-)
  • Souhlasim ;-) každy ma pravo chodit s kym chce !!!! a nikdo by se do toho nemel plest ! ;-)
  • Možna že je ;-)
  • Nechapu o co vam jde mě se taky libi a olivii mam rada ale at si chodi.s.kym chce nikdo z vas co jsem pišou nevi jaky on je a s kym chodi jsou to jen domenky a když hledate a čtete članky tak vite že chodi s nejakou holkou tet nevim jmeno ale s olivii chodil tak než sem něco napišete ověřte si to protože pak se zde zbytečně hadete PS:I LOVE LEO HOWARD :-* ;-) :-I :-) :-Q :-D :-*
  • Ano je hezký ale jestli i uvnitř
  • Souhlas
  • Je to akorát ... ,a trosku hodne prihratej :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit