Přejít na výpis diskuzí

Leo Howard

OSOBNOST 29.5.2012 
292 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oprava Katy Perry
    (Samo se mi to opravuje)
  • Píše se to Zlatý Perry
  • ZenBella
    s kým teda chodí???????
    to stejný je u zendayi je tam že chodí s adamem yrygoyenem a s trevorem jacksonem
  • nemám ráda leo at si chodí třeba spánem bohem
  • tady je napsáno že chodí s oliviou holt a z bellou thorne tak teda s kym chodí *6*
  • proc chodi se 4 holkama fakt bi mne zajimalo jak je ztiha?????????????????????????????????????????????????????
  • Hej dupačko Leo je můj.Dej si na mě pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE You Leo Howarde:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • Má tři holky jo ? :'D tak určitě nevím kdo si s tím hraje,ale moc se mi nelibi ;)
  • už sem tu dlouho nepsala a leo je kokota gej
  • on má o jednu holku víc než já ne *1*
  • ne nechodí se zendayou
  • Nakopni to je nej - hlavně Leo Howard:* Jsi moje celé srdce <3 <3 <3 *14* *14* *14* *14*

Kick it is the best - especially Leo Howard: * You're my whole heart <3 <3 <3 * 14 ** 14 ** 14 ** 14 *
  • Je pravda že chodí v real. životě se Zendayou ??
  • podľa mňa píšu na tie životopisi poriadne blbosti.videli ste už ten bellyn a zendayn životopis?
  • proč sem dáváte takový blbosti jako že chodí se Zandayou????? fakt nechápu *16*
  • přesně on je podvádí??? *8* *4* *4*
  • on nechodí ani s jednou *4*
  • bellathor1996
    tak to je divný on chodí s bellou i olivii na jednou to je divný
  • nenadávejde na člověka, kterýho ani neznáte
  • Podvádí. Jemu se to dobře nevyplatí. Ať si zlomý nohu kdo je se mnou ať dá -.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší