Přejít na výpis diskuzí

Leo Howard

OSOBNOST 29.5.2012 
292 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzkaz pro sisi10 ahoj sisi jmenuji se laura a vim ze leo s oliviji chodi a ji je 15
  • Je to akorát ... ,a trosku hodne prihratej :-D
  • Miluju tě!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *3* *3*
  • souhlasím s marikou bythemovou *3* *3*
  • vy ste mi nazvracení *11*
  • takže všichni tady melete úplný nesmysli...Leo se před cca tejdnem rozešel s Micaylou protože si Leo v létě (2013) něco začal s Liv a Micayla na to až ted' přišla a napsala to Lukovi a proto není ani Liv s Lukem...ale Liv s Leem NECHODÍ
  • Zdarvím ...

Četla jsem vaše komenty... mno popravdě některých Ájina je hrozná a, co se týče těch český vzkazu jako npř. "Leo napiš mi na Fb." Je to jen část vzkazu.. No popravdě Leo si asi těžko může číst vaše vzkazy v češtině, když sám tento jazyk neumí a v Aj .. hm ... Jde o to, že Leo v podstatě nemá moc času na to, aby chodil na nějaké web stránky... Jedině kde ho můžete vidět je FB, Twitter, Instagram kde je k vidění max. na 5 - 10 min a pak, už není k dispozici. Když, už mu chcete napsat, tak na soc. síť jak jsem, už psala... Akorát musíte být, tak šikovné že si ho musíte najít sami a sami uznat zda je to opravdu jeho "PRAVÝ" profil nebo ne.

P.S: Leo a Olivia spolu nechodí a nikdy nechodili jsou jen prostě dobří přátelé .. Leo momentálně má s kým sdílet svojí radost, smutek, zklamání atd... A to se svojí přítelkyní Micaylou.
    A ještě k jednomu komentu .. Někdo tu psal, že Lea poznal osobně atd.. Jsem přesvědčena, že je to FAKE! Chci vás jen před tímto varovat. Jakmile si začnete vymýšlet, že ho znáte atd.. nejste pak v pořádku .. Prosím všechny holky, co vážně "MILUJETE" Lea, tak si aspoň nevymýšlejte, ale mluvte jen pravdu.

Kdo opravdu z vás miluje jak Lea, ale i seriál jděte na blog >> http://kickinit-all.blog.cz/ tam najdete každý den novinky o hvězdách a jejich osobní fotky, statusy atd.. :)

Kdo by chtěl třeba vědět něco více o stars nebo tak něco obraťte se na email >> kickinit-all@seznam.cz << Děkuji.
  • mě se taky leo líbí ale jestli si myslíte že si tohle čte a jěště k tomu v češtině tak jste fakt natvrdlí a když už to chcete psát anglicky tak si ty slova najděte ve slovníku a jak už jsem tady četla nějakej komentář tak neví že existujete!!!!! proberte se
  • Leo je cice pekny kluk ale ja bych se snim chtela spise jen kamaradit.(A navic stejne chodi s Oliviou holt.)Ale ani kdyby nebyl slavny a ja bych ho treba jen vydela na faceboku tak bych se snim chtela kamaradit(tedy pokud by byl hodny *4* .)
  • škoda že mě nezná *9* *13* *9* *13* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit