Přejít na výpis diskuzí

Leo Howard

OSOBNOST 29.5.2012 
292 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leo howard je hezkej *14* *14* *14* *14*
  • Jak může chodit s Bellou když ona chodí s Tristanem Klierem, měli by jste si to tady někdo opravit je to nějaká blbost.
    • máš pravdu!je to zmatek OMG
    • nechodi s bellou bella chodi s tristanom je to iba vymyslene on chodi s oliviou holt ved to je jasne že spolu chodia ved je to vidno v nakopni to ja som to vedela od prvej časti nakopni to že su do sebo to je aj vidnob že sa k sebe hodia *3* *3* *1* *14*
  • tak se koukněte nasebe jo *16*
  • jedinou vec nechapu nejsem blba a vim ze Leo a Olivia jsou jen pratele ale proc maj tak romanticky fotky to je vec kterou nepochopim visvetli mi to prosim nekdo
    • Promin taky to nechápu ale podle mě leo má jinou holku než olivii proto že olivie chodí s Lukem Benwardem.
  • Hey guys! Thank u for amazing comments for me :) I'm verry happy! I'm not fake and I know what is Slovakia and Czech Republic! I do not like talking about their privacy, but Micayla is now my girlfriend. Your griefs for LeoLivia not bother me at all, because it's you're one of us made ​​a few. :) Thank you once again. And-haters fuck u ;)
  • proc chodi se 4 holkama fakt bi mne zajimalo jak je ztiha?????????????????????????????????????????????????????
  • *14* *14* *14* *14* ten je jenom můj *1* *1*
  • hello leo. complety blow your mind and relatioship of olivia you very very very very very very very very very mach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i vish. so then when he write. bye

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit