Přejít na výpis diskuzí

Leo Machala

OSOBNOST 7.10.2009 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leo všechno nejlepší k narozeninám
  • proc si s nej delas srandu?....je to hodnej kluk
  • jsi pekne trapnej
  • Re: lolo

hej ty jsi gay ja taky libi se mi honim si ho pred nim balllliim vsechny kluky
  • lolo

zasukas si se mnou ty vole me snad rupnou boxerky jak mi stoji
  • lolo

ja jsem totis teplej chci te do postele stoji mi furt pindour jsem gay a ty? miluju te mas sexy svaly a krasnyho tlustyho pindoura.doufam ze se mi nekdy sliknes prede mnou pa
  • lolo

leo kdyz se na tebe podivam tak mi stoji jsi moc sexy balim te
  • Re: Si supééér...Leošku :-*

prosím tě, nauč se česky, a pak piš nějaký příspěvky *9*
  • beast

gc,c

vymaštenec roku , totalne blbej *1*
  • ...

všechno nej k narozkam *3*
  • Re: Je to lhář

znáš ho? neznáš !! já ho znám osobně,a je to fajn kluk ! ! ! jenom ty jsi tady pro smích,ptž soudíš lidi,o kt. víš hovno ! SORRY ALE JE TO TAK !!! *5*
  • Re: Re: L.Machala

jsi nejlepši *3* *3* *4* *4*
  • Re: L.Machala

jsi nejlepši
  • =P

hele on že se zasekával tak za to nemůže...když byl malej tak dostal tamtu tu nemoc...od klíštěte xDD...no a z toho mu ochrnul obličej....a zůstalo mu z toho to mluvení takže se sklidněte jasný ?
  • Re: Je to lhář

*9* *9* Bože nevím co ti leo udělal ale zatím na fcb všem lidičkám odepsal a když už jsme u toho kdyby ty si byla ze dne na den slavna tka by se ti asi taky nelíbilo že ti píšou upa neznámí lidi? a třeba taky nestíhá víš? jako on lhář není ze švech co tam byly na mě působil nejupřimněji. *4* *8* a to že se v řeči zadrhával a vy mu to vyčítate není ubec pěkny jako on měl obrnu a a to jsou následky bože lidi trochu soucitu a navíc když zpíval tak se nezadrával takže to bylo a bude hlavní. Děte všichni co nemáte rádi leo do prdele *16* *16* *16* *16* ON je Superstar a bude superstar neni namachrovanej on si na nin narozdil od některých nehraje ste asi postiženi ptž co tu píšete jsou vymysly choreho mozku *1* *1*
  • Re: ..

To máš teda pravdu mluví,a seká jak muj 1 letej bratranec
  • Re: Re: Re: Je to lhář

Jsi uplna nula.
  • Re: ..

Jsi uplne mimo Ty jsi oproti Leovi uplna nula.
  • Re: Re: hoj

Leo at se TI dari a na ty hlupaky ,kteri nic neumi a jen krytizuji kasli. Jsi vic nez vytez.
  • Re: hoj

lEO JSI SUPER TI CO JENOM KRYTIZUJI tI NESAHAJI ANI PO KOTNIKY.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit