-
všechno nejlepší Leono :) *3* *3* *3*
-
Happy birthday!
-
Je úžasná.hlavnĕ písnička z avataru i see you je super
-
Je krásná :DDDDDD* a néé jen to ona krásně co krásně .... překrásně zpívá dojala mě k slzám :)* vyděla jsem X Factor a byla tak jako host a zpívala písničku (nevím jak se jmenuje ..zamoměla jsem :DDD*) a jakobych si pustila CD :))* sem nemohla až uvěřit ..!! nejlepší zpěvačka na světě :))* to musíte uznát taková Rihanna ..!! jsem byla na koncertě v Praze v O2 oréně a jako šo vydět že ty její písničky byly teda jako dost upravenéé..!! xDD* zpívala jako naprosto faleště..! xDDD* hrůze prostě ale Leona Lewis ta nemusí upravovat vůbec nic ... :D* má překrásný hlas... dar od BOHA!!! :)))))*
-
Vše nejlepší Leono máš nádherný hlas! *15* *3* *1* *1*
-
všechno nejlepší
všechno nejlepší k narozeninám.. je opravdu úžasná má můj veliký obdiv:) -
Re: Leona
není divu, kdž to je modelka =) Já Leonu mám taky strašně moc ráda a je nádherná stejně, jako její hlas. Už několik jejích písniček umím nazpaměť. *3* jenom mě trochu mrzí, že tahle diskuze je tu taková prořídlá, že těch příspěvků tady moc není. Maximálně tak "všechno nejlepší Leono" jinak samý nesmysly. -
Leona
Leona je moc krásná a krásně zpívá chci se naučit text její písničky... už kousek umím.. *3* *14* má krásnou plet obdivuju ji!! -
Re: vše nééjky
Taky přeju všechno nejlepší =) mno i když trochu pozdějc :D -
vše nééjky
Všechno nejlepšííí!!! *14* -
vše nejlepší :-****
vse nejlepšíí *14* -
Re: Re: :)
jj máš pravdu =) Tady na osobnostech jsou fotky Leony -
nEjj soNg
http://www.youtube.com/watch?v=3YDz -ftqr1g
nádhera!!!!!!!! -
Re: :)
To teda jo! Leona je vynikající zpěvačka, má skvělej hlas, akorát žánr jejích písní moc neposlouchám, ale píseň I see you je naprosto úžsaná *14* *14* *14* ! -
Leona
Leona fakt krásně zpívá. chtěla jsem se zeptat jeastli Phill Lewis je její příbuzný nebo je to jen schoda jmen?? nevíte o to něco?? díky moc. odepište na můj e-mail. děkuju -
Re: Re: ahoj
Jo to jo :) u Michaela už to není jak předtím, ale myslím si že i tak stejně vedem :) -
:)
Písnička I see You je vážně úžasná :) -
Leona Lewis
Leona je vážně cool a nej zpěvajda!!!!!!!!!!!!!! -
Re: ahoj
Nikde to nežije .. *15* .. Nejaktivnější je Michaelova Diskuse *15* -
Leona Lewis
Mám ji fakt moc ráda *14*
ta písnička BETTER IN TIME *14* *14* *14*