Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sophiekarblova

Leo - VIP zprávy

Jestli jste to ještě neviděli, tak určitě koukněte! Nový pořad VIP zprávy s Ivanou Gottovou a hned je tam Leo! http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-prima/493432-vip-zpravy-12-07-10 No není to úžasný? *14* Jen sem tak v pondělí náhodně přepla na Primu a Leo tam v plný svý kráse! *1* *14*
  • Úplné zatmění

Náhodou jsem narazila na tuto diskusi. Mám prosbu - sháním DVD Úplné zatmění, které vyšlo v levných knihách. Bohužel jsem ho již nesehnala a stažená verze v češtině není to pravé. Neporadil by mi někdo, kde je možné sehnat?
    Díky moc.
    • sophiekarblova

Re: Úplné zatmění

A chceš ten film s českým dabingem, nebo stačí anglicky?
      • Re: Re: Úplné zatmění

Děkuji Ti za odpověď.Úplně super v angličtině s českými titulky...nejsem tak zdatná v angličtině..Pokud ho máš, byla bych moc vděčná..třeba bych taky mohla nějak pomoci (kdybys ty něco sháněla)..
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: Úplné zatmění

je to tady: http://dvdpeka.cz/inshop/scripts/sh op.aspx?Action=DoViewProductDetail& ProductID=9331 ale nemají to skladem... je mi to líto
          • Re: Re: Re: Re: Úplné zatmění

Díky moc za snahu, tam jsem to zkoušela taky, nejdříve mi slíbili, že dodají a nakonec jsem se dočetla, že nebude, škoda...
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: Úplné zatmění

V prosinci jsem ho koupila přes internet. Přesně nevím, na jaké stránce, ale určitě se ti kouknu. Najdu to a jestli tam ještě DVD budou mít, napíšu ti do osobky. Budu se snažit udělat to co nejdřív! :-) *4*
  • LEO,LEO

na těchto stránkách:foto.osobnosti.cz/leona rdo dicaprio

najdete : Fotky,videoklipi,tapety,životopis, filmografii,diskografii,fanklub a odkazy!!
    Má tam nádherné videoklipi z Titanicu a z filmu:Romeo a Julie a spoustu dalších....
    byla bych ráda kdyby jste napsali co vy nato *4*
  • marylinwood

Titanic 3D

ano taky sem to četla cameron ho chce dát až v roce 2012 protože titanic se potopil v roce 1912 bude to 100 let
    • Re: Titanic 3D

co jako *1* *1* *1* *1* *1*
  • marylinwood

sladký

nevím jestli jste tohle už viděli ale jestli ne určitě se na to mrkněte
    http://www.youtube.com/watch?v=NRpf-rbMTqU
    je to strašně sladký video *14* *14* *14* *14*
  • Leo DiCaprio

Leo je môj najlepší herec,Titanic pozerám často,cítim sa vždy výborne ked si ho pozriem!!! *3* *4* *5*
  • petule

Skvěle!

Jsem ráda že stále přibývají fanoušci...a pokud by bylo možno pozvěte sem i své přátelé kdo mu jen aspoň trochu fandí ať nás je co nejvíce!!! *14*
  • titanic

Je to ten nejsladší chlap jakej existuje krásnej,sladkej prostě všechno *14* *4* *1* *14* *14* *14* *14*
    • sophiekarblova

Re: titanic

JOjo!! Svatá pravda *1* *14* *14*
  • Leo DiCaprio

Najlepší herec tejto doby Titanic mám aj na DVD. *4* *3*
    • Re: Leo DiCaprio

prosím napiš mi adresu na které si to koupila a kolik to stálo peněz.Prosímmm! *15* *4*
  • sophiekarblova

Plakáty

Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3*
    • Re: Plakáty

ahoj, mám 12 plakátů a hromadu samolepek, které ti klidně věnuju. napiš na mail a domluvíme se
      • sophiekarblova

Re: Re: Plakáty

Už letim! :-D *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit