-
libi se mi jak hraje v titanicu *14*
-
Mne se DiCaprio líbil jedine v Titanicu a Núdzovom Východe tady je nejlepsí si myslím
-
mě se leonardo dikaprio vuuuuuubec nelibi
-
DiCaprio nemá chybu v Titanicu a Núdzovom Východe s Kate Winslet *4* *3*
-
Nejlepsí herecký výkon podal DiCaprio podla mna v Titanicu a Núdzovom Východe.Ostatní jeho filmy, kde hraje se mi nelíbí
-
Uz fakt není hezkej
-
Byl dobrej DiCaprio jedine v Titanicu a Núdzovom Východe, jinak jeho ostatní filmy,kde hraje jsou kraviny podle me
-
Nic proti DiCapriovi nemám a nejlepsí byl podle me v Titanicu a Núdzovom Východe.S Kate Winslet kdyz hrál,tak mu to nejvíc s ní pasovalo si myslím
-
Radsi mám tihle herce nez DiCapria : James Stewart,Marlon Brando,Brad Pitt,Gerard Butler a David Schwimmer.DiCaprio? No radeji NE
-
Kdo nemá rád Dicapria tak proč sem čumí. *5*
-
Máš pravdu Pavlíno.
-
Líbil se mi, když byl mladší, ale teď moc ne.
-
Ale DiCapria uznávat? No radeji opravdu NE
-
Ale znám horsí rozhodne herce ako je on,aspon ich pár vymenuju : Steven Seagal,Wahlberg nebo Dudikoff.Nejradsi mám DiCapria ve filmech : Titanic,The Beach a Núdzový Východ
-
šuline -.-
-
Tyhle herce mám radeji nez DiCapria : Marlon Brando,James Stewart,Gerard Butler,Sean Connery,Pierce Brosnan,David Schwimmer.DiCaprio? No radeji NE
-
Happy birthday :3 I love you :**
-
Happy Birthday *3*
-
všechno nejlepší *14*
-
DiCapria teda moc nemusím.Radeji mám herce David Schwimmer,Matt LeBlanc alebo Matthew Perry