Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marylinwood

kino

když sem byla v kině na this is it viděla jsem v časopise leonardův nový film prokletý ostrov podle toho čaopisu má mít premiéru 12.11. ale pak sem se koukala na internet abych se o tom filmu dozvěděla něco víc a tam zase psali že bude až v únoru tak nevim ptala jsem se na to ale v kině taky nevěděli prej podle programu by měl být v listopadu ale nemají žádné ukázky nevíte někdo něco víc moc bych na to chtěla jít
    *14* *14* *14* mimochodem viděla jsem tam s ním plakát myslela jsem že ho snad ukradnu *14* *14* *1*
    • sophiekarblova

Re: kino

Ahoj, taky jsem si to zjištovala, ale na internetu je napsáno v únoru. Nevim, asi ti neporadim. *3*
  • Nemusím ho DiCapria
    • Tak proč sem lezeš?? *8*
      • Jedine v Titanicu je Leo dobrej a nejlepší jinak nikde
  • Leo

Za dva dny má Leo narozky!!! *4*
  • Luky1987

DiCapria moc nemusím ako herca. Jedine, kde bol dobrý tak v Titanicu aj vďaka Kate Winslet, to je výborná herečka 

• ses uplne NEJLEPSI *14* *14* *14*
    • ano to mas pravdu to on bol aj je aj bude a s tim sa kazdi musi zmierit po svojom a ja sa s tim zmierujem tak ze ho proste MILUJEM
    • mas pravdu on je krasny a aj ja ho milujem lebo je uzsasny a nikto na neho nema a vam odkazujem ze pustite si na youtube leonardo dicaprio angel a vtedi zistite aky je krasny a teba by som sa chcela opitat ze ci to je tvoja fotka ked ano tak si aKO monstum cav
  • mickey.mouse

narozeniny

uuuuuuuuuuuune nezapomente ze ma leousek zitraaa narozeniny.... *3* *14* *4* *14* *15*
    • Re: narozeniny

JJ,už ziitra,35-on je o rok mladší než můj taťka,přesně o rok *14*
    • lovemiki

Re: narozeniny

nn, na to se v mým případě zapomenout nedá.. já měla včera a vždycky si na to vspomenu... Milujůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů
      • sophiekarblova

Re: Re: narozeniny

Všechno nej... ty se máš, seš o dva dny (a nékolik let) dřív narozená, máš to dobrý :) *3* *3* *15*
    • sophiekarblova

Re: narozeniny

na to se zapomenout fakt nedá!!! :D
  • Je mi jedno jake herce jsou podlebtebe lepsi
  • lovemiki

Všechno nej!!!!!

Všechno nejlepší Leoušku!!!!! Hodně štěstí a zdraví!!!! Lafuju tě!!!! Leoooooo 4ewer *14*
  • Titanic,Nouzový Východ a Skrytá Identita tady je Leo nejlepsí podle me
  • Luky1987

Niektoré filmy má DiCaprio dobré 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit