Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leo ty jsi ale sexy!!!!

ahojky lidičky... tak jak se vám líbí Leo? je úžasnej co?? mno já sem se narodila v den kdy se narodil on ale jiný rok lol to je bezva..... *1* *3* *15*
  • Happy birthday Leo *3* *4* *4*
  • Luky1987
    Nejlepší je v Titanicu
  • Nikdo není lepší než Leo, je božskeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bezkonkurenční

Leonardo Dicaprio..jeden z mála,který je velmi moc talentovaný..všechny filmy hraje na výbornou,všechno co hraje mu věřím..dokáže přesvědčit a hraje v čím dál tím lepších filmech..v prokletým ostrově nám zas potvrdil,že víc než jen herec..a o počátku ani nemluvim...viděla jsem s ním mnoho filmů a ty co sem neviděla už jenom kvůli němu eště shlédnu,protože jakmile hraje leo(nejlépe v hlavní roli) ve filmu tak i kdyby byl o ničem,tak on tam podá tak famozní výkon,že i přesto se mi bude líbit!!Leo je úžasněj a doufám že eště natočí spoustu filmůů...budu se moc těšit!!!! *14* *3* *14*
  • Leovi zelám vsetko najlepsie k 37.narodeninám v Titanicu,Skrytej Identite,Núdzovom Východe a Rómeo a Júlií je najlepsí v týchto filmoch ho màm najradsej. *3*
  • Dneska dávaj titanic, budu se koukat, miluju ho jak hrál Jacka je prostě boží *14* *14* *14*
  • Jako mladej byl fakt moc krásnej. Je škoda že tak ztloustnul. V titanicu hrál skvěle. Popravdě to byl jediný film který sem viděla kde hrál.
  • Happy Birthday!!!
  • jako maldy byl krasny *14* *14* *14* *14* *14*
    • I teď je krásný a úžasný herec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší