-
Happy birthday!!! Všechno nejlepší!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *5* *5*
-
Leo je dobrej akorát tak v Titanicu jinak ho nemusím vubec.
-
Okey, vyzleč sa mám napad vysvetlím ti to bez slov nechcem sa hádať darmo na mna teraz orbiš oči .. :D milujem ta *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
V Titanicu je Leo nejlepší tady ho mám nejradši.
-
hey PUSSY Leo nemá hnědý oči jak si se mu teda do nich mohla v titaniku dívat??? *1* *1* *1* *1*
-
-
Jo no! Vždyť má zelený. *1*
-
-
Leo je prostě sám o sobě nádherný... a v titaniku byl prostě boží... on byl a je krásnej. Spotta kluků mu může zavidět... *2*
-
Tihle herce mam radeji nez di Capria /zesnuly James Stewart jiz nepocitam/
1 Gerard Butler, Brad Pitt, James Franco, Joaquin Phoenix, Ryan Gosling, Chris Bale, Will Smith, Keanu Reeves, Matt Damon, Edward Norton ...
Di Caprio? No radeji NE.
Jiz Vymreli/nebo po 70 -ce, 80 - ce
James Stewart, John Wayne, Sean Connery Sir Anthony Hopkins, Gregory Peck ... -
Skvělej a nadhernej herec! *14*
-
V Leonardovi ta hezkost byla je a bude,a i trochu mě mrzí že ho nikdy neuvidím.Ale když jsem se na něho dívala v TITANICU do jeho hnědých očí,tak jsem měla pocit jako bych s ním tam byla. *14*
-
Ahoj, taky bych chtěla napsat svůj názor na DiCapria. Moc se mi líbil v Titanicu a ve filmu Co žere Gilberta Grapea. Vždy byl velice dobrý herec a podle mě i stále dobrý je. Jen se mi už teď nelíbí, líbil se mi, když byl mladý.
-
-
Přesně krásnej byl když byl mladý *3* ted už se mi nelíbí.
-