-
Ohodnocení
Nielsen Drebin je super! -
BOMBA
Je to můj nejoblíbenější herec. Má tak až tak svůj humor, který nikdo jiný nevyjádří -
Ten nejlepší herec jakýho znám *3*
-
Přání
VŠECHNO NEJNEJNEJNEJNEJNEJ K NAROZKÁM *1* *1* -
dotaz
Neví někdo jak se jmenuje ten film jak v něm hral Leslie kněze a ještě s jednim klukem tam zaříkavali ďábla???
Bylo tam jak ďábel vstoupil do jedný holky a oni ho vymýtaly potom v televizním studiu.
Ten fin dávali na primě myslim že to bylo 1.1.2007. -
-
Re: dotaz
Ten film byl Scary movie -
Re: dotaz
Ten film se jmenuje Bláznivý exorcista
(anglicky Repossessed) natočený v roce 1990.
Skvělej film *4*
-
-
13.6.2010
Je to jeden z nejlepších herců.Vždy mě dokáže rozesmát.Škoda že nenatočil více filmů jako agent WC40 -ikdyž má ještě čas *1* -
-
Re: 13.6.2010
bohužel už nemá :-(
-
-
Odpočívej v pokoji
Sbohem starouši, dal jsi světu spoustu zábavy a bez tebe už to tady dole na zemi nebude ono, ale tvoje filmy zůstanou navždy: Připoutejte se prosím, Bláznivá střela, Utopenec na útěku...
Asi až do konce života si budu pamatovat hlášku z Bláznivé střely (i proto že jsem ji už ze srandy taky použil):
Jane (Priscilla Presley): "Franku, nezajdeš na skleničku?"
Frank (Leslie Nielsen): "Ne, já sklo nerad." *1*
Tak sbohem a odpočívej v pokoji *4* -
:-(((
budeš tu chybět kámo... :-((( THE BEST: TO JE ALE ROZKOŠNÝ BOBŘÍK... DÍKY ČERSTVĚ VYCPANEJ :-)))) -
R.I.P
Leslie doufám že pokud jsi zemřel že se dostaneš alespoň do nebe :( bez tebe už nebude filmová brandž to pravé ořechové :( navždy zustaneš v našich srdcích :) ale nemůžu tomu uvěřit že už nejsi mezi námi :( -
R.I.P
Mistr všech mistrů.Odpočívej v pokoji. Utoponec na utěku : Tvé lži jsou jako banány,přicházejí ve velkých žlutých trsech :D