-
Takže, abych to asi tak shrnula:
One direction jsou úžasní :))
Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;) -
-
Mě se zase Niall nejvíc líbí,ale nevadími,když se jiným nelíbí,beru to tak,že pak mám větší šance! *3* *3* *3* *3* je vtip!!! *1*
-
Louis je s Eleanor rok a Niall nekouří, ta fotka byla upravená ve photoshopu, takže mylný informace. A zpívaj všichni hezky.
-
-
Nebola to foto upravená v photoshope. :D bol opitý. Aj jedna baba na TT sa ho na to pýtala... A povedal jej ze bol opitý a nevedel čo robí :D
-
-
Ano,ano...ten chlast *2* *2* *2* (tedˇ to není narážka) *3*
-
-
-
Jo a ještě že Niall nekouří
-
Chci ti jenom říct že se mi nejvíce líbí Liam ale nemohu určit kdo je nejhnusnější a už vůbec ne kdo nejhůř zpívá!Není to narážka na tebe ale jenom jsem ti to chtěla napsat.Taky jsem ráda že Liam má jenom 1 tetování, taky mi je blbě z těch co o 1D mluví jako o teplouších. *3*
-
-
no teraz vyzera hroooozne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holohlavec !!!!!!! *1* *1* *1* *11* *11* *11* *11* *11* -
-
Náhodou mu to sluší,ach,co by ten náš lajdalák (nemysleno špatně) pro charitu neudělal? *15* *15*
-
-
ty ses blba-anonip p
ked neveris tak never -
-
Prosimtě ani neumíš napsat správně moji přezdívku :D :P
-
Nevěřim no :D
-
-
Je Nejlepší a Nejhezčí z OD!!!!Miluju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥
-
-
jj tak to já taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Text Vašeho příspěvku *1*
-
-
verim ze neverite to skoro nkdo,ani ja jsem tomu neverila,
az ked som je pozerala som verila *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
A ty seš co za píču? Myslíš že ti tohle budeme věřit? :P
-
-
A ty seš co za péro? *1* péro za 1kč ?? :P *3*
-
-
-
moje kamaradka s nom mnela sex,a otehotnela ma dvojcata chalana Janka a duvku ivu *1* *1* *1* *1* *1* obcas hlídam *3* *3* *3* *3*
-
je pekny ale nani z nich najkrajsi *15*
-
Liam se rozešel s Danielle! :((
-
No vlasce ho nemam ale ujde *4*
-
-
Nejlepší!!
-
-
Miluju One Direction :**
-
-
Už je to trochu vic trapny *12* *11* *3* *3*
-
-
a to jako proč? :*
-
-
že to pišeš všude?? běž si to psat jinam:* už ti to psalo vic lidi tak to konečně pochop *3* *3* ale tys to asi nepochopila takže de vidt že maš myšleni 10ti letého děcka *11* ..taková škoda *9*
-
-
Děkuji za tvůj názor na mě :**
-
-
Nemáš vůůůůbec zaco *4* asi jsem se trefila :** *1*
-
-
-
-
-