Přejít na výpis diskuzí

Liam Payne

OSOBNOST 29.8.2011 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romamelle
    Musím říct, že některé pasáže životopisu jsou opravdu strašně kostrbaté *1* , ale bere snahu *3*
  • Mě ho je tak líto.. :'(
    Narodil se mrtvý.. :( Nemusel by tu teď být.. Chudák.. :'( :'( Prý ještě na střední nebo kde ho šikanovali.. :( Je mi ho hrozně líto.. ♥♥♥ Pamatuju si, že jak jsem byla na jejich koncertě (protože mám tetu ve Vídni) Tak potom jsem se dostala s nimi ke slovu.. A Liam mi přišel hrozně smutný.. Tak jsem ho obejmula.. :') Bylo to tak něco krásného, na co nezapomenu.. :-*. Taky jsem mu dala dá se říct pusu, ale jen na vlasy no.. :D :-*. Hrozně je milý.. ♥♥♥ Stejně jako Harry,Louis,Zayn,Niall♥♥♥
    Liam strašně skvěle objímá :'D♥♥♥ Když jsem se podívala do jeho očí, tak mi prostě přišel smutný.. Když jsem ho obejmula, tak to byla ta nejlepší chvíle v mém životě.. Potom mi už nepřišel tak smutný.. :-*.
  • OOh, náš Payno slaví 22, chápete to? ♥ prostě před chvíli to bylo takový sedmnáctiletý děcko, takovej méďa malej, teď už je vzkušenej a tak. Bože, já ho zbožňuju, najde se někdo v podobné situaci, jako jsem já?
    Chce se mi plakat šťestím, nikdo si to nezaslouží tak moc, jako Liam. Vztah, štěstí, zdraví,... všechno, co snad jde.
  • vsetko najlepsie
  • vše nej *14*
  • happy birthday liam i love you
  • HAPPY BIRTHDAY ! Liam Payne ! *3*
  • Liame všechno nejlepší :***** *14* *14* *14* *14*
  • Liam, good luck for tomorrow's birthday .
  • Liam je fakt pekny ale nazivo je uplne naj...
  • Stejně si to nepřečte tak se radši nenamáhej!!! *3* *3* *3*
  • NEJSYMPATIČTĚJŠÍ? Děláš jako by 1D byly sympatičtí!!!
  • Proste ta milujem taky akí si Liam Payne
  • Si pekny sexy a tak dalej
    ale vezmi si mna a nie ziadnu Sophou, Cher a ani Danielle
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* LIAM JE DOST SIMPATYCKÝ MÁM
    HO RÁDA
  • you're so awesome Liam *3*
  • Přijde mi z 1D nejsympatičtější :) Moje platonická láska :D *14*
  • lieme mám tě ráda *14*
  • Tady chcip pes
  • Všchni z one direction sou krasný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit