-
Všechno nejlepší Liame *3* *3* *3* *14* *3* *3*
-
Liam je vážně strašně sexy...............miluju ho...........to je vypracovaný tělo....krasný vlasy,oči....usměv....strašně moc bych ho ctěla mít u sebe........;)
-
-
Jo kdo by Liama nechtel to co jsi napsala je hezky jen skoda ze neni cech a ze si to nemuze precist a ze si tady s nami nepise
-
-
Liam byl je a bude porad krasny na Liamovi se me libi uplne vse a hlas ma taky moc krasny zboznuji ho
-
gdí se už vratí zayn malík dj malík docela ho žeru
-
Zda se mi, ze Liam je cim dal tim krasnejsi, stal se z nej nejhezci clen z 1D.
-
MOJE!!!!Grrrrrr!!!!! Je jen můj!!!!
-
prostě super týpek *4*
-
Musím říct, že některé pasáže životopisu jsou opravdu strašně kostrbaté *1* , ale bere snahu *3*
-
Mě ho je tak líto.. :'(
Narodil se mrtvý.. :( Nemusel by tu teď být.. Chudák.. :'( :'( Prý ještě na střední nebo kde ho šikanovali.. :( Je mi ho hrozně líto.. ♥♥♥ Pamatuju si, že jak jsem byla na jejich koncertě (protože mám tetu ve Vídni) Tak potom jsem se dostala s nimi ke slovu.. A Liam mi přišel hrozně smutný.. Tak jsem ho obejmula.. :') Bylo to tak něco krásného, na co nezapomenu.. :-*. Taky jsem mu dala dá se říct pusu, ale jen na vlasy no.. :D :-*. Hrozně je milý.. ♥♥♥ Stejně jako Harry,Louis,Zayn,Niall♥♥♥
Liam strašně skvěle objímá :'D♥♥♥ Když jsem se podívala do jeho očí, tak mi prostě přišel smutný.. Když jsem ho obejmula, tak to byla ta nejlepší chvíle v mém životě.. Potom mi už nepřišel tak smutný.. :-*. -
-
Zdá se mi tvůj komentář nepravdivý.....nemyslím kvůli Liamovi, ale tvým popisem jsi zbytečně dramatická...... *1*
-
-
Já si ale nevymýšlím.. *3*
-
-
-
OOh, náš Payno slaví 22, chápete to? ♥ prostě před chvíli to bylo takový sedmnáctiletý děcko, takovej méďa malej, teď už je vzkušenej a tak. Bože, já ho zbožňuju, najde se někdo v podobné situaci, jako jsem já?
Chce se mi plakat šťestím, nikdo si to nezaslouží tak moc, jako Liam. Vztah, štěstí, zdraví,... všechno, co snad jde.