Přejít na výpis diskuzí

Liam Payne

OSOBNOST 29.8.2011 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší Liame *3* *3* *3* *14* *3* *3*
  • Liam je vážně strašně sexy...............miluju ho...........to je vypracovaný tělo....krasný vlasy,oči....usměv....strašně moc bych ho ctěla mít u sebe........;)
    • Jo kdo by Liama nechtel to co jsi napsala je hezky jen skoda ze neni cech a ze si to nemuze precist a ze si tady s nami nepise
  • Liam byl je a bude porad krasny na Liamovi se me libi uplne vse a hlas ma taky moc krasny zboznuji ho
  • gdí se už vratí zayn malík dj malík docela ho žeru
  • Zda se mi, ze Liam je cim dal tim krasnejsi, stal se z nej nejhezci clen z 1D.
  • MOJE!!!!Grrrrrr!!!!! Je jen můj!!!!
  • prostě super týpek *4*
  • romamelle
    Musím říct, že některé pasáže životopisu jsou opravdu strašně kostrbaté *1* , ale bere snahu *3*
  • Mě ho je tak líto.. :'(
    Narodil se mrtvý.. :( Nemusel by tu teď být.. Chudák.. :'( :'( Prý ještě na střední nebo kde ho šikanovali.. :( Je mi ho hrozně líto.. ♥♥♥ Pamatuju si, že jak jsem byla na jejich koncertě (protože mám tetu ve Vídni) Tak potom jsem se dostala s nimi ke slovu.. A Liam mi přišel hrozně smutný.. Tak jsem ho obejmula.. :') Bylo to tak něco krásného, na co nezapomenu.. :-*. Taky jsem mu dala dá se říct pusu, ale jen na vlasy no.. :D :-*. Hrozně je milý.. ♥♥♥ Stejně jako Harry,Louis,Zayn,Niall♥♥♥
    Liam strašně skvěle objímá :'D♥♥♥ Když jsem se podívala do jeho očí, tak mi prostě přišel smutný.. Když jsem ho obejmula, tak to byla ta nejlepší chvíle v mém životě.. Potom mi už nepřišel tak smutný.. :-*.
    • Zdá se mi tvůj komentář nepravdivý.....nemyslím kvůli Liamovi, ale tvým popisem jsi zbytečně dramatická...... *1*
      • Já si ale nevymýšlím.. *3*
  • OOh, náš Payno slaví 22, chápete to? ♥ prostě před chvíli to bylo takový sedmnáctiletý děcko, takovej méďa malej, teď už je vzkušenej a tak. Bože, já ho zbožňuju, najde se někdo v podobné situaci, jako jsem já?
    Chce se mi plakat šťestím, nikdo si to nezaslouží tak moc, jako Liam. Vztah, štěstí, zdraví,... všechno, co snad jde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit