-
nwm
miluju libora je to krasavec a taky borec.. *14* *14* *14* *14* *14* -
Libor Podmol
Libor prostě to je týpek, kterého nevystihne ani jedno slovo z každého má určo něco v sobě. ,,DOKONALOST SAMA O SOBĚ" jak říkám já.. Sice ho neznám osobně ani asi nepoznám, ale prostě, už od vidění se mi jeví jako sympaťák.. Je to člověk, kterýho obdivuju a to od první chvíle, kdy jsem ho spatřila v OVĚ v ČEZ aréně.. Tak, doufám že tě zas a opět uvidím v Ově.. Tak zatím lidišky a fanoušci tady tohohle skvělého ridera FMX.. *14* *4* *8* -
fmx
Kral menom Libor PODMOL....je fajn chlapec,vyborny jazdec,........Libor jew naozaj 1 *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: fmx
naprosta pravda
-
-
MS arena
ahoj včera na MS v Areně jsi byl skvělej...moc se mi to líbilo... to co jsi předved bylo neuvěřitelný... ted budu mít nějakou tu crosku tatka dřív jezdil zavody ale ted už moc ne..¨.. no hodně štěstí do budoucna... měj se´, sanny -
mx
ahojte vsichni.jsem novy fanda ale vim ze jibor je nejlepsi jezdec!neni namachrovany jako ostastni jezdci.da se s nim uplne normal bavit *14* *3* -
PODMOL:-*
PODMOL is king ...takse neni co dodat... *14* -
-
Re: PODMOL:-*
Fakt upe pecka kluk! :-** Souhlaas nejviic! :-* LoVe <3 *14* *14* *14* *14*
-
-
Liborek
Uá!!!Liborek!!!Tohle je prostě Borec s velkým B!!!Je sním děsná prdel..Prostě ty pytloviny na závodech nikdy nezapomenu...Libore...Však na ICq :) *15* *1* *14* -
-
Re: Liborek
nekecej že máš jeho icko? *13* ti nežeru -
-
Re: Re: Liborek
Mam a na Libora skype -
-
Re: Re: Re: Liborek
Prosííím poslala by jsi mi ICQ nebo Skype od Libora Podmola..? prosíím! velkáá fanynkaaa!! pošli na e-mail: oO.KaCenQa.Oo@seznam.cz <-- kuju jestli pošleeeš! *14*
-
-
ti homužu dat jestly chceš *5* -
já mám icko na jeho bratra ale ne na libora
-
-
-
pozdrav
AhojLibore.Přestože sem znal tvýho otca jenom krátce z vojny-Mošnov,tak mě mrzí,že už tu není.Byl to správné kluk.Fandil sem mu.Ted sleduju tvoje výsledky a držím palce,at se Ti daří ve sportu i osobním životě.Doufám,ze se někdy potkáme.Měj se. -
Dobrý den pane Libore,
článek v MF Dnes z pondělí 18.7.tohoto roku byl úžasný. Přeji Vám jen to dobré a chci se zeptat na paní Haničku o které v článku mluvíte, můžete mi dát nějaké info o této ženě, asi bych ji taky potřebovala....? Moc Vám děkuji
Hana Macháčková
hanamachacek@seznam.cz -
Pane Libore, z které větve rodu Podmolů pocházíte? Byl Vaším strýcem ing.
Horák? Zajímám se o tento rod, můj otec se tak jmenoval. Děkuji.