Přejít na výpis diskuzí

Libor Terš

OSOBNOST 10.10.2008 
33 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znám ho pouze z dabingu z Dr House jako Dr Wilsona chtěla jsem vědět jestli se tomu americkému herci trochu podobá. *7*
  • Líba je bezva chlap i herec, kdo ho zná, jako já- ví to, ostatní nám můžou...... P. *5* *5*
  • Milujeme Líbuuuuu...KOWALSKI JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍ... *14* *3*
  • Terš má sice dobrí hlas,ale je VŠADE!-v každom druhom filme...
    niekedy dabuje viac postáv...od kreslených postavičiek až po robota...
    to meexistuju iný? Mám rád filmy,ale prečo v každom počujem hlas Libora?
    To musí byt naozaj pri každom dabingu?
    Mal by sa zamysliet a najst si jednu postavu,alebo herca ktorému dá svoj hlas... Už ho mám naozaj plné zuby,aj ked je dobrý.
  • Je mi vskutku na blití ze všech lidí, co tady hází na tohoto dabéra špínu. Potkat ho, tak se akorát všichni zeserete a vaše silácký řeči se změní v hnědej flíček na vašem spodnim prádle. Jeho kvalitám se víceméně u nás nikdo nevyrovná krom pár vyjímek.
    Pokud nejste spokojený, tak si ty filmy dabujte sami. *1*
  • Co proti němu všichni máte. Je skvělý dabér .Náhodou jej to rodinný přítel a je moc hodný.Jeho hlas je stejný jako ostatní.Nijak špatný ani nijak užasný.

Jste jen banda kreténů a čurinů!!!!! *15* *15* *15* *16* *16* *16* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Je strašnej dabér. Všechno mluví stejně a jeho hlas je nesmírně agresivní. Těch zničenejch filmů jsou mraky. Nedá se na ně dívat a to jenom díky jeho hlasu.
  • Terš je spolu s Plachým a Mejzlíkem hnus českého dabingu.Každý film,každou upoutávku,kdy je slyším,mám husí kůži.Vzpomínám na Vladimíra Brabce,Jana Přeučila,Vladimíra Čecha,Eduarda Cupáka a ostatní velikány,u kterých člověk nepoznal,že to není hercova rodná řeč.
  • Náhodou má hlas pěknej *3*
  • kancléř v čísle 9 a Dr. Totenkopf ve světě zítřka...velmi dobře namluvené proslovy které se mi vtiskli do paměti a jsem tomu rád
  • Moc nového toho k Liboru Teršovi napsat nemohu, vše zde bylo již převážně publikováno. Snad jen-že jeho forma dabingu je to nejotřesnější, co mohl český dabing zažít. Jeho snaha o intonaci hlasu (pokud se to tak dá vůbec nazvat) je strašná a pokaždé, když ho v celé naší rodině slyšíme nám leze mráz po zádach. Je opravdu smutné, že jeden člověk dodáže svým stylem dabingu zhusit celý film. Pane Libore Terši prosím najděte si jiný druh obživy a nechte nás opět zažít nádherný pocit z krásně namluveného dabingu, na jaký jsme byli do Vašeho nástupu u českého dabingu zvyklí. Děkuji. Radek Majer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit